2022-12-08 16:15 || 1.0.0
  • Szolgáltatásaink
  • Árlista
  • Kedvezmények
  • Magunkról
  • Kapcsolat
  • Karrier
  • Telefon: (+36) 1 489-52-00 | E-mail: info@bhc.hu

    Kedvezményes érsebészeti vizsgálat Doppler ultrahanggal

    Jelen cikk 2022.02.21. előtt készült.

    Utolsó módosítás dátuma: 2022-05-12

    Hazánkban az érrendszeri problémák népbetegségnek számítanak. Kiemelten fontos a rendszeres szűrővizsgálat, hiszen előfordulhat, hogy a betegség kezdetben nem, vagy alig okoz tüneteket. Jelentkezzen be Doppler ultrahanggal végzett, fájdalommentes érsebészeti vizsgálatunkra, amely 2017. június 16. és július 28. között 10% kedvezménnyel vehető igénybe!*

    b_visszér

    Az érsebészeti szűrővizsgálatra nemcsak azokat várjuk, akiknek artériás vagy vénás eredetű panaszaik vannak, hanem azokat is, akik szeretnék megelőzni, hogy megbetegedjenek. A kiemelkedő színvonalat vezető érsebész szakorvosaink garantálják, akik területük széles körben elismert specialistái.

    cukorbetegség, a magas vérnyomás, vagy az emelkedett vérzsír értékek, a rokonságban előforduló érbetegség, egyes vérképzőrendszeri betegségek, a dohányzás olyan kockázati tényezők, amelyeknél tünetek nélkül is különösen indokolt a szűrővizsgálat, szükség szerint az időben elkezdett kezelés és a rendszeres gondozás.

    Ugyancsak népbetegségnek tekinthető a felnőtt lakosság 40%-át érintő visszeresség. Ennek különböző formái és különböző súlyossági fokozatai vannak, de tény, hogy a 60 év feletti lakosságnál 2-4%-ban kialakuló fekély megelőzhető az idejekorán felfedezett még szinte tünetmentes vénás betegségek kiszűrésével. Ha a rokonságban halmozottan fordul elő vénás betegség, a szűrés különösen indokolt!

    Fontos azonban a számottevő panaszokat nem okozó, de különösen nőket nagyon zavaró, jelentős szépséghibának tekinthető seprűvéna, amelynek megszüntetése növeli az önbizalmat és kielégíti az esztétikai igényeket is. Ambulanciánkon a hozzánk forduló betegek teljes körű szűrését, életmódbeli tanácsadást, gyógyszeres terápia beállítását, ambulánsan elvégezhető beavatkozásokat, injekciós és szükség szerint műtéti kezelését is vállaljuk.

    *Dr. Barta László és Dr. Laczkó Ágnes szakorvosi vizsgálata 20.000 Ft helyett 18.000 Ft-os áron, prof. dr. Dzsinich Csaba szakorvosi vizsgálata 25.000 Ft helyett 22.500 Ft-os áron vehető igénybe. A kedvezmény 2017. június 14. és július 31. között érvényes, a gyermek szakorvosi vizsgálatokra nem vonatkozik. A kedvezmény más kedvezménnyel nem vonható össze. Az érsebész által végzett Doppler vizsgálat nem azonos a radiológus által végzett teljes körű ultrahang vizsgálattal.


    Forduljon szakembereinkhez!

    A tízszeres Superbrands-díjas Budai Egészségközpontban három helyszínen több mint 300 neves szakorvos magánrendelését keresheti fel mintegy 45 szakterületen. A személyre szabott ellátásról képzett, hosszú ideje együtt dolgozó szakembergárda gondoskodik. 22 év tapasztalatait és 400.000 ügyfelünk visszajelzéseit figyelembe véve folyamatosan azon dolgozunk, hogy a hozzánk fordulók számára igényeik és idejük tiszteletben tartásával a lehető leghatékonyabban szervezzük meg a gyógyító tevékenységet.

    Hírlevél feliratkozás - Budai Egészségközpont