2022-12-08 16:15 || 1.0.0
 • Szolgáltatásaink
 • Árlista
 • Kórházfejlesztés
 • Magunkról
 • Kapcsolat
 • Karrier
 • Telefon: (+36) 1 489-52-00 | E-mail: info@bhc.hu

  Bemutatkoznak fül-orr-gégészeink

  Jelen cikk 2022.02.21. előtt készült.

  Utolsó módosítás dátuma: 2022-03-18

  Ez a cikk több mint 2 éve frissült utoljára. Kérjük, olvasáskor vegye ezt figyelembe!

    

  ando-reka-2017

  Dr. Andó Réka 

  2015-ben szereztem fül-orr-gégészeti szakvizsgát. Jelenleg egyetemi tanársegéd vagyok a Semmelweis Egyetem Fül-Orr-Gégészeti Klinikáján, illetve PhD hallgató a Semmelweis Doktori Iskolában. A rutin fül-orr-gégészeti fertőzéses megbetegedések ellátásán kívül, készséggel foglalkozom fej-nyaki daganatok kiszűrésével, horkolós betegekkel, szívesen vizsgálok gyermekeket is, illetve fül-orr-gégészeti kórképek sebészi kezelését is vállalom. A magánéletben hobbi-sportoló vagyok, leigazolt amatőr triatlonosként sokat mozgok. Fontosnak tartom az egészségmegőrzést, és a betegségek kialakulásának lehetőség szerint megelőzését. Ezen eszmeiség tükrében vezetem betegeimet, és látom el őket életmódi tanácsokkal. 
  Beszélt idegen nyelvek: angol, német, román.

  kraxner_helga_tegla

  Dr. Kraxner Helga

  Közel két évtizede dolgozom fül-orr-gégészként. 2005 óta az egyetemi adjunktusi állásom mellett rendszeresen részt veszek a Budai Egészségközpont által szervezett szűrővizsgálatokon, valamint fül-orr-gégészeti szakrendelésen, amelyen mind felnőtt, mind gyermek pácienseket ellátunk. Az általános fül-orr-gégészet mellett audiológiai szakvizsgával rendelkezem, emellett fül-orr-gégészeti allergológia területén folytattam tanulmányokat és szereztem fokozott jártasságot.

  Renner-Adrienn (2)

  Dr. Renner Adrienn

   Munkám során igyekszem a páciensek problémáit megoldani, elégedettségüket kiérdemelni. Külön öröm számomra a gyermekek gyógyítása. Hosszú évek óta tevékenykedem magánorvosként,folyamatosan veszek részt továbbképzéseken. Szívesen foglalkozom a horkoló páciensek fül-orr-gégészeti panaszaival, lehetőség szerint azok megoldásával.

  Dr. Székely Éva

  Dr. Székely Éva 

  Közel 8 év radiológiai tapasztalattal kezdtem harminc évvel ezelőtt a fül-orr-gégészeti pályámat.  Jelenleg fül-orr-gégészeti megbetegedések korai felismerését, a góckutatást, a köhögés, rekedtség, orrlégzési panaszok, nyálmirigy duzzanatok okának tisztázását, a fülzúgás, szédülés, halláscsökkenés kivizsgálását, valamint a leggyakoribb fül-orr-gégészeti panaszt okozó gyulladásos eredetű betegségek konzervatív kezelését, amennyiben lehetséges, természetes hatóanyagokkal, tekintem feladatomnak. A pontos diagnózis felállításához, a kiválóan felszerelt szakrendelőnkben lehetőség van az orrüregek, az algarat és gége endoscopos illetve fibero-laryngoscopos, valamint a fül-dobhártya- mikroszkópos vizsgálatára, és teljes körű audiológiai kivizsgálásra. A 14 év feletti gyermekek és felnőtt páciensek ellátásában veszek részt.


  Forduljon szakembereinkhez!

  A Budai Egészségközpontban három helyszínen több mint 300 neves szakorvos magánrendelését keresheti fel mintegy 45 szakterületen. A személyre szabott ellátásról képzett, hosszú ideje együtt dolgozó szakembergárda gondoskodik. 23 év tapasztalatait és csaknem 450.000 ügyfelünk visszajelzéseit figyelembe véve folyamatosan azon dolgozunk, hogy a hozzánk fordulók számára igényeik és idejük tiszteletben tartásával a lehető leghatékonyabban szervezzük meg a gyógyító tevékenységet.

  Hírlevél feliratkozás - Budai Egészségközpont