2022-12-08 16:15 || 1.0.0
 • Szolgáltatásaink
 • Árlista
 • Kórházfejlesztés
 • Magunkról
 • Kapcsolat
 • Karrier
 • Telefon: (+36) 1 489-52-00 | E-mail: info@bhc.hu

  Hatodik alkalommal is elnyertük a Superbrands-díjat

  Jelen cikk 2022.02.21. előtt készült.

  Utolsó módosítás dátuma: 2022-02-18

  Ez a cikk több mint 2 éve frissült utoljára. Kérjük, olvasáskor vegye ezt figyelembe!

  Büszkék vagyunk rá, hogy a Budai Egészségközpont immár hatodik alkalommal érdemelte ki a megtisztelő Superbrands-díjat. 2018-ban a független, marketingszakmai és vállalati szakemberekből álló szakértői bizottság a kimagasló márkaminőség és a márkaépítésbe fektetett munka elismeréseként ítélte oda számunkra a kitüntetést.

  superbrands

  A Superbrands a világ egyik legjelentősebb márkaértékelési rendszere, amely mára a magyarok számára is ismert védjeggyé vált. Az elismerésre sem pályázni, sem jelentkezni nem lehet, a díjat a Gfk Hungária Piackutató Intézet reprezentatív kutatásának eredményei alapján, egy neves gazdasági szakemberekből álló független zsűri - a Superbrands Szakértői Bizottság - ítéli oda.

  A szakmai szempontok alapján odaítélt díj a pácienseknek nyújtott teljes körű, személyre szabott szolgáltatások, a megbízhatóság, valamint a felelősségteljes munkavégzés elismerését jelenti. Magyarország vezető magán egészségügyi intézményeként azonban nemcsak egy külső, független zsűri ismer el minket, hanem pácienseinktől is folyamatosan kapjuk a pozitív visszajelzéseket.

  Az idei évben részt vettünk a Minősített Magánegészségügyi Szolgáltató védjegy kritérumrendszerének kidolgozásában is. A Primus Magánegészségügyi Szolgáltatók Egyesülete által odaítélt védjegy ősztől abban segíti a pácienseket, hogy könnyebben eligazodjanak a magánegészségügyi szolgáltatók piacán. Birtoklása garanciát jelent arra, hogy az adott szolgáltató nemcsak magas színvonalon, hanem szabályozottan, átláthatóan, vagyis etikusan működik. Büszkék vagyunk rá, hogy javaslatainkkal, ötleteinkkel aktívan részt segítettük a védjegy létrehozását.

  Tizenhét éves fennállásunk alatt rengeteg tapasztalatot szereztünk, és folyamatosan arra törekszünk, hogyan biztosítsuk a magas színvonalat és a betegközpontú ellátást. Ügyfeleink közül egyre több a visszatérő páciens, akik rokonaiknak, barátaiknak is bizalommal ajánlják a Budai Egészségközpont szakrendeléseit és szűrővizsgálatait.

  Hisszük, hogy alapelveink: a személyesség, magas minőség, hitelesség és átláthatóság valóban megbízható, szakmailag elismerést keltő márkává teszi intézményünket.


  Forduljon szakembereinkhez!

  A tízszeres Superbrands-díjas Budai Egészségközpontban három helyszínen több mint 300 neves szakorvos magánrendelését keresheti fel mintegy 45 szakterületen. A személyre szabott ellátásról képzett, hosszú ideje együtt dolgozó szakembergárda gondoskodik. 23 év tapasztalatait és csaknem 450.000 ügyfelünk visszajelzéseit figyelembe véve folyamatosan azon dolgozunk, hogy a hozzánk fordulók számára igényeik és idejük tiszteletben tartásával a lehető leghatékonyabban szervezzük meg a gyógyító tevékenységet.

  Hírlevél feliratkozás - Budai Egészségközpont