2022-12-08 16:15 || 1.0.0
 • Szolgáltatásaink
 • Árlista
 • Kórházfejlesztés
 • Magunkról
 • Kapcsolat
 • Karrier
 • Telefon: (+36) 1 489-52-00 | E-mail: info@bhc.hu

  Értesüljön első kézből kedvezményeinkről és egészségügyi tanácsainkról!

  Jelen cikk 2022.02.21. előtt készült.

  Utolsó módosítás dátuma: 2022-02-10

  Ez a cikk több mint 2 éve frissült utoljára. Kérjük, olvasáskor vegye ezt figyelembe!

  Kérjük, erősítse meg hírlevél feliratkozását, amennyiben a jövőben is szeretne első kézből értesülni a szakorvosi és diagnosztikai vizsgálatainkra vonatkozó jelentős kedvezményekről és hasznos egészségügyi tanácsainkról!

  Töltse ki kérdőívünket, mert a feliratkozásukat megerősítők 20% kedvezményt kapnak Optimum szűrésünk árából, amelyet így 2018. június 14. és 2018. december 31. között 110.000 Ft helyett 88 000 Ft-os áron vehetnek igénybe!

  Amennyiben nem erősíti meg feliratkozását, a jövőben nem kap ezzel kapcsolatos tájékoztatást intézményünktől, így értékes információkról maradhat le. Kérjük, kattintson! Természetesen a későbbiekben is minden hírlevelünk után lesz lehetősége leiratkozni a levelezési listáinkról.

  Szeretnénk felhívni figyelmét, hogy az uniós adatvédelmi szabályok közelmúltbeli változása miatt a jövőben nem küldhetjük el Önnek egészségügyi dokumentumait, leleteit e-mail formájában. Ezeket ezentúl személyesen, megbízott útján vagy online ügyfélszolgálatunkon keresztül érheti el. A gyors és hatékony ügyintézés érdekében kérjük, hogy regisztráljon online ügyfélszolgálatunkba!

  Adatkezelési tájékoztatónkat itt olvashatja. Amennyiben kérdése merülne fel, kérjük, írjon nekünk az info@bhc.hu e-mail címre.

   Ha úgy dönt, hogy nem kíván további  marketing tartalmat kapni a Budai Egészségközponttól, kérjük, vegye figyelembe, hogy  az Önnek vagy cégének, illetve szervezetének nyújtott  szolgáltatásainkkal kapcsolatban továbbra is előfordulhat, hogy  e-mailen keresztül meg kell keresnünk Önt egy adott ügylettel kapcsolatos, tényközlő, illetve technikai jellegű információkkal, mely megkeresés  jogalapja szerződés kötelezettségeink teljesítése vagy jogos érdekünk.


  Forduljon szakembereinkhez!

  A Budai Egészségközpontban három helyszínen több mint 300 neves szakorvos magánrendelését keresheti fel mintegy 45 szakterületen. A személyre szabott ellátásról képzett, hosszú ideje együtt dolgozó szakembergárda gondoskodik. 23 év tapasztalatait és csaknem 450.000 ügyfelünk visszajelzéseit figyelembe véve folyamatosan azon dolgozunk, hogy a hozzánk fordulók számára igényeik és idejük tiszteletben tartásával a lehető leghatékonyabban szervezzük meg a gyógyító tevékenységet.

  Hírlevél feliratkozás - Budai Egészségközpont