2022-12-08 16:15 || 1.0.0
 • Szolgáltatásaink
 • Árlista
 • Kedvezmények
 • Magunkról
 • Kapcsolat
 • Karrier
 • Telefon: (+36) 1 489-52-00 | E-mail: info@bhc.hu

  Ismét megválasztottuk legjobb dolgozóinkat

  Létrehozás dátuma: 2022-03-03

  Ez a cikk több mint 2 éve frissült utoljára. Kérjük, olvasáskor vegye ezt figyelembe!

  A Budai Egészségközpont munkatársai félévente titkos szavazással választják meg az adott időszak legjobb dolgozóit. A díj a nyertes személyek teljes csapatát is elismeri, hiszen az egyéni erőfeszítések mellett a támogató, nyitott kollégák kiváló munkája is hozzájárul a kimagasló eredmények eléréséhez. A Legjobb dolgozó-választás díjazottjait kérdeztük feladatköreikről, munkavégzési szokásaikról, illetve arról, hogyan maradnak motiváltak és hatékonyak. Jelen összeállításunkban szemelvényeket közlünk a díjazottak válaszaiból.

  Legjobb dolgozók

  ZSÓFIA diszpécser

  Számomra nagyon motiváló, amikor tehetetlen vagy idős pácienseknek tudok segíteni, és a beszélgetés végén olykor elérzékenyülve rengeteg köszönetet mondanak az ügyintézés és a közbenjárás miatt.

  KRISZTINA marketing asszisztens

  A segítőkész és barátságos hozzáállás megkönnyíti a mindennapi munkát. A mosoly még akkor is érződik, ha a maszk alatt vagy a telefon túlvégén nem látható.

  NIKOLETT ellátásszervező

  Ki kell, hogy emeljem, egy nagyszerű csapatban dolgozom, mindig segítjük és támogatjuk egymást. Úgy gondolom, hogy akikkel összedolgozom, nekik is az a céljuk, hogy megoldjuk az éppen felmerülő problémát.

  ANDREA asszisztens

  Jó érzéssel tölt el, hogy országszerte sokat kallódó betegeink intézetünkbe kerülve megnyugvást találnak, végre megértő, segítő gondoskodást kapnak a magas szintű szakmai ellátás során.

  Legjobb dolgozók

  KRISZTINA vezető ellátásszervező

  Úgy gondolom, hogy nem csak a saját szervezeti egységeken belüli kommunikációval, hanem a teljes Budai Egészségközpont területére kiterjedő kölcsönös segítségnyújtással, közösen tudunk előrébb jutni és hatékonyabbá tenni a munkavégzést.

  ZSÓKA OGK ápoló

  Hivatásunkban a szakmai felkészültség mellett elengedhetetlen az empátia és a türelem.

  LÍDIA titkárságvezető

  Akár ügyfél, páciens vagy munkatárs az, akivel együtt kell működnünk, próbáljuk neki legalább ugyanazt nyújtani, amit magunk is elvárnánk hasonló helyzetben!

  ZOLTÁN OGK sterilizáló munkatárs

  A sterilizálás egy országosan alulértékelt szakma, ám itt az intézménytől, vezetőktől évekkel ezelőtt megkaptam azt a lehetőséget és egyben kihívást, hogy magasabb szintre emeljük a szakmai színvonalat és közelítsünk a fejlett nyugati sterilizációs technikák, technológiák felé.

  Díjazott kollégáinknak köszönjük magas színvonalú, áldozatos és elkötelezett munkájukat, további sok sikert és jó egészséget kívánunk nekik! 


  Forduljon szakembereinkhez!

  A tízszeres Superbrands-díjas Budai Egészségközpontban három helyszínen több mint 300 neves szakorvos magánrendelését keresheti fel mintegy 45 szakterületen. A személyre szabott ellátásról képzett, hosszú ideje együtt dolgozó szakembergárda gondoskodik. 23 év tapasztalatait és csaknem 450.000 ügyfelünk visszajelzéseit figyelembe véve folyamatosan azon dolgozunk, hogy a hozzánk fordulók számára igényeik és idejük tiszteletben tartásával a lehető leghatékonyabban szervezzük meg a gyógyító tevékenységet.

  Hírlevél feliratkozás - Budai Egészségközpont