2022-12-08 16:15 || 1.0.0
 • Szolgáltatásaink
 • Árlista
 • Kedvezmények
 • Magunkról
 • Kapcsolat
 • Karrier
 • Telefon: (+36) 1 489-52-00 | E-mail: info@bhc.hu

  November a férfi egészség hónapja

  A novemberi férfi egészséghónap célja, hogy felhívja a figyelmet a férfiakat érintő egészségügyi problémákra. A tapasztalat szerint ugyanis a férfiak csak akkor fordulnak szakorvoshoz, amikor már tartós vagy fokozódó fájdalmakkal küzdenek. Tegyen ön is egészsége megőrzéséért, és vegyen részt kedvezményes vizsgálatainkon!

  November a férfi egészség hónapja -20% kedvezmény

  Szolgáltatásaink férfiaknak 20% kedvezménnyel:

  • Urológiai szakorvosi vizsgálat prosztatarákszűréssel
  • Neurológiai szakorvosi vizsgálat
  • Sebészeti és proktológiai szakorvosi vizsgálat
  • Pulmonológiai szakorvosi vizsgálat
  • Hepatológiai szakorvosi vizsgálat májfunkció laborcsomaggal (egyszerű)

  A kedvezményes vizsgálatok 2022. november 2. és 30. között vehetők igénybe. Bejelentkezés szükséges.

  A kedvezmények igénybevételéhez kérjük telefonos bejelentkezéskor szíveskedjen jelezni, hogy szeretné felhasználni azt, a vizsgálat napján pedig a vonatkozó lenti kupont mutassa be okostelefonján vagy kinyomtatva. Az ajánlat más kedvezménnyel nem vonható össze, és kiegészítő vizsgálatokra, illetve beavatkozásokra nem vonatkozik.

  1. Urológiai szakorvosi vizsgálat prosztatarákszűréssel

  A vizsgálathoz két időpont egyeztetése szükséges. Vérvétel, melynek során a PSA-értéket (a prosztatarák szűrésére használt tumormarkert) vizsgáljuk.  Majd a vérvétel eredmények birtokában (minimum 2 munkanap elteltével) urológiai szakorvosi vizsgálat, melynek része a prosztata tapintásos vizsgálata. Az urológiai vizsgálatra tele hólyaggal szükséges érkezni.  

  Urológiai szakorvosi kivizsgálás prosztatarákszűréssel 34 000 Ft helyett 27 200 Ft

  Dr. Tenke Péter esetében 43 000 Ft helyett 34 400 Ft

  Urológiai szakorvosi vizsgálat kupon -20% kedvezmény

  2. Neurológiai szakorvosi vizsgálat

  A neurológia, magyarul az ideggyógyászat a központi és perifériás (környéki) idegrendszer szerkezeti és funkcionális megbetegedéseivel foglalkozó orvosi szakma. A leggyakoribb panaszok közé a fej- és derékfájás, illetve más fájdalomszindrómák, a szédülés, zsibbadások, gyengeségérzés, látászavarok, eszméletvesztések, az emlékezet- és gondolkodászavarok tartoznak.

  Neurológiai szakorvosi vizsgálat 29.000 Ft helyett 23.200 Ft

  Dr. Kovács Tibor és Dr. Molnár Mária Judit esetében 31.000 Ft helyett 24.800 Ft

  Neurológiai szakorvosi vizsgálat kupon -20% kedvezmény

  3. Sebészeti és proktológiai szakorvosi vizsgálat

  A sebészeti szakorvosi vizsgálat keretein belül történik az idült hasi panaszok kivizsgálása, valamint lágyrész daganatok, anyajegyek és egyéb bőrelváltozások eltávolítása (A beavatkozás elvégzéséhez bőrgyógyászati javaslat szükséges. Sérült, vérző, sebes vagy gyulladt elváltozás esetén javaslat nélkül is elvégezzük a szükséges beavatkozást.). Benőtt körmök nem lézeres sebészeti ellátását és kisebb tályogok sebészi kezelését is elvégzik szakorvosaink.

  A sebészeti szakorvosi vizsgálat díja nem foglalja magában a beavatkozásokat!

  A proktológia az általános sebészetnek a végbél betegségeinek vizsgálatára, és kezelésére szakosodott területe. Ezen a szakrendelésen vizsgálják és kezelik az aranyerességet, a végbél környezetének gyulladásos folyamatait, jó- és rosszindulatú daganatait, a béltraktus alsó szakaszának a különféle elváltozásait.

  Sebészeti és proktológiai szakorvosi vizsgálat 29 000 Ft helyett 23 200 Ft

  Sebészeti és proktológiai szakorvosi vizsgálat kupon -20% kedvezmény

  4. Pulmonológiai szakorvosi vizsgálat

  A pulmonológia vagy tüdőgyógyászat a légutak megbetegedéseivel foglalkozó szakterülete az orvostudománynak. A szakorvosi díj magában foglalja a légzésfunkció-vizsgálatot (spirometria), de csak bizonyos panaszok esetében végezzük azt el. A vizsgálat során nem készül mellkasröntgen.

  Pulmonológiai szakorvosi vizsgálat 29 000 Ft helyett 23 200 Ft

  Pulmonológiai szakorvosi vizsgálat kupon -20% kedvezmény

  5. Hepatológiai szakorvosi vizsgálat májfunkció laborcsomaggal (egyszerű)

  A hepatológia a máj betegségeivel foglalkozó orvosi tudományág. Különböző májkárosodásra utaló laboratóriumi leletek, májmegnagyobbodás, sárgaság, hepatitis vírusszerológiai eltérések, valamint a májat károsító anyagcserezavarok kivizsgálásával és kezelésével foglalkozik.

  A vizsgálathoz két időpont egyeztetése szükséges. Vérvétel, amit a laborvizsgálat követ, majd az eredmények birtokában (minimum 2 munkanap elteltével) hepatológiai szakorvosi vizsgálat.

  Hepatológia szakorvosi vizsgálat májfunkció laborcsomaggal 35 500 Ft helyett 28 400 Ft

  Hepatológiai szakorvosi vizsgálat kupon -20% kedvezmény

  Intézetünkben maximálisan eleget teszünk a hatályban lévő aktuális rendelkezéseknek, és a koronavírus elleni lehetséges védekezés számos formáját alkalmazzuk.

  A Budai Egészségközpont vonatkozó betegbiztonsági protokollja ITT érhető el.