2022-12-08 16:15 || 1.0.0
  • Szolgáltatásaink
  • Árlista
  • Kórházfejlesztés
  • Magunkról
  • Kapcsolat
  • Karrier
  • Telefon: (+36) 1 489-52-00 | E-mail: info@bhc.hu

    Millió lépés a férfi egészségért

    Létrehozás dátuma: 2024. Október 3. Csütörtök 9:25

    A Budai Egészségközpont támogatja a Magyar Szervátültetettek Egyesülete által életre hívott „Millió lépés az iskoládért” kampányt. Felkaroljuk a férfiak egészségének és megmozgatásának ügyét, mivel hisszük, hogy az egészséges életmód, a rendszeres mozgás és az évenkénti szűrővizsgálatok segítségével a férfiak hosszabb időn át élhetnek egészséges és teljes életet családjuk körében.

    Millió lépés

    Szívügyünknek tartjuk a férfiak egészségének hosszú távú megőrzését, ezért csatlakoztunk a „Millió lépés az iskoládért” kampány férfiak megmozgatását célzó „Gyerünk apukám” elnevezésű őszi kihívásához. 

    Fókuszban a férfi egészség

    Valljuk, hogy a férfiak egészségmegőrzésének és aktív életmódjának előmozdítása kiemelt figyelmet érdemlő feladat. A Központi Statisztikai Hivatal adatai szerint a férfiak egészségi állapota, egészségtudatossága, fizikai aktivitása jelentősen elmarad a nőkétől. 3-ból 2 férfi túlsúlyos, és az alkoholfogyasztás, valamint a dohányzás terén is beelőzik nő társaikat. Hazánkban a férfiak születéskor várható élettartama 73,4 év, szemben a nők 79,6 évével. Szomorú tény, hogy 10-ből 4 férfi nem éri meg a nyugdíjas kort. A tüdőrák, a vastagbéldaganat és a prosztatarák naponta 3 férfi elvesztéséhez vezet, ami, szűrővizsgálatokkal és a betegségek korai felismerésével megelőzhető, elkerülhető lenne!

    Sportoljon közösen az egész család!

    Amennyiben egyetértenek a célkitűzéssel, kérjük, hogy Önök is vegyenek részt a kampányban, töltsék le az ingyenes MillióLépés applikációt, sétáljanak, fussanak vagy végezzenek bármilyen szimpatikus és testhezálló mozgásformát az egészségük megőrzése és a betegségek megelőzése érdekében. Vonják be a közös sportolásba fiaikat, édesapjukat és a nagypapákat is, valamint biztassák férfi ismerőseiket a szűrővizsgálatokon való rendszeres részvételre. Tegyünk lépéseket együtt a férfiak egészségének megőrzéséért!


    Forduljon szakembereinkhez!

    A Budai Egészségközpontban öt helyszínen több mint 300 neves szakorvos magánrendelését keresheti fel mintegy 45 szakterületen. A személyre szabott ellátásról képzett, hosszú ideje együtt dolgozó szakembergárda gondoskodik. 23 év tapasztalatait és csaknem 450.000 ügyfelünk visszajelzéseit figyelembe véve folyamatosan azon dolgozunk, hogy a hozzánk fordulók számára igényeik és idejük tiszteletben tartásával a lehető leghatékonyabban szervezzük meg a gyógyító tevékenységet.

    Hírlevél feliratkozás - Budai Egészségközpont