2022-12-08 16:15 || 1.0.0
 • Szolgáltatásaink
 • Árlista
 • Kórházfejlesztés
 • Magunkról
 • Kapcsolat
 • Karrier
 • Telefon: (+36) 1 489-52-00 | E-mail: info@bhc.hu

  Fogorvosaink

  Jelen cikk 2022.02.21. előtt készült.

  Utolsó módosítás dátuma: 2022-04-20

  Ez a cikk több mint 2 éve frissült utoljára. Kérjük, olvasáskor vegye ezt figyelembe!

  Az orvos-beteg kapcsolat a bizalomra épül, ami meghatározza a gyógyító munka sikerességét. Meggyőződésünk, hogy ezt a bizalmat elsősorban orvosaink hitelessége, szakértelme teremtheti meg, ezért nagy örömmel mutatjuk be a fogászati csapatunkat:

  Dr. Nagy Judit

  Dr. Nagy Judit

  Fő érdeklődési területe a konzerváló fogászat (tömések, betétek készítése), endodoncia (fogak megtartása gyökérkezeléssel), a rögzített fogpótlások és a gyermekfogászat. Gyermek és felnőtt páciensekkel egyaránt foglalkozik, mindvégig szem előtt tartva a szakmai precizitás és a bizalomra épülő orvos-páciens kapcsolat fontosságát.

  Pogonyi-Kinga

  Dr. Pogonyi Kinga

  Fő érdeklődési területe az esztétikai fogászat és a parodontológia, kiemelt fontosságal bír számára a sok pácienst érintő íny- és fogágybetegségek szakszerű kezelése. Nagy hangsúlyt fektet a betegekkel való empatikus és korrekt kommunikációra. Hivatása számára a gyógyítás és az esztétikus helyreállítás szép ötvözetét jelenti.

  Dr. Wenczl Mónika

  Dr. Wenczl Mónika 

  2008-tól a Budai Egészségközpont fogorvosi részlegét vezeti, elsősorban esztétikai és konzerváló fogászati, protetikai (fogpótlások), paradontológiai (fogágybetegségek) és gyermekfogászati pácienseket kezel. Igény szerint angol és német nyelven is kommunikál pácienseivel. Három gyermek édesanyja, így kellő megértéssel kezeli a szorongó gyermekeket és felnőtteket.

  2015-ben a fogászati részlegünk is megújult, egy világ színvonalat képviselő kezelőszéket helyeztünk üzembe, hogy páciensek számára nagyobb kényelmet, szakembereink munkájához pedig optimálisabb feltételeket biztosítsunk. Új kezelőszékünk ergonomikus kialakítású, hogy a fogorvosok és az asszisztensek hatékony munkavégzését elősegítse.


  Forduljon szakembereinkhez!

  A tízszeres Superbrands-díjas Budai Egészségközpontban három helyszínen több mint 300 neves szakorvos magánrendelését keresheti fel mintegy 45 szakterületen. A személyre szabott ellátásról képzett, hosszú ideje együtt dolgozó szakembergárda gondoskodik. 23 év tapasztalatait és csaknem 450.000 ügyfelünk visszajelzéseit figyelembe véve folyamatosan azon dolgozunk, hogy a hozzánk fordulók számára igényeik és idejük tiszteletben tartásával a lehető leghatékonyabban szervezzük meg a gyógyító tevékenységet.

  Hírlevél feliratkozás - Budai Egészségközpont