A Budai Egészségközpont Budapest meghatározó magánegészségügyi intézménye, mely teljes körű, személyre szabott szolgáltatásait megbízható, hiteles partnerként nyújtja ügyfelei számára.

English

Infúziós terápia

Mi az infúziós terápia?

Intravénásan alkalmazott hatékony gyógyszeres kezelés, melyet az Ön kezelőorvosának javaslatára végzünk. A kezelőorvos tájékoztatja Önt nemcsak az ellátással kapcsolatos esetleges kockázatokról, hanem a kezelés elmaradásának veszélyeiről is. Az ajánlástól függően lehet egyszeri, vagy kúraszerű (többszöri) alkalmazás.

A kezelés előnye - ha ambulánsan (járóbeteg ellátás formájában) történik -, hogy Önnek csak arra az időre kell befeküdnie, amíg az infúzió lefolyik.

Ez általánosságban véve az infúzió típusától függően 30-75 perc. Az infúziós kezelést egyes esetekben a kórházi fekvőbeteg ellátás keretén belül végezzük. Az infúziós terápia megkezdéséhez kezelőorvosának szükséges meghatároznia az alkalmazott infúziós készítmény típusát.

Általános tudnivalók

  • Intravénásan alkalmazott hatékony gyógyszeres kezelés, melyet a Budai Egészségközpontban Önt kezelő orvos javaslatára végzünk, kúraszerű járóbeteg ellátás formájában.
  • Az ellátás előjegyzés alapján történik, az Országos Gerincgyógyászati Központban, a Budai Egészségközpont Szakkórházában (1126 Budapest, Királyhágó u. 1-3).
  • Időpont egyeztetés a 489-5200 telefonszámon lehetséges. A bejelentkezéskor kérjük, legyen Önnél az infúziós terápia adatlap, amelyen a  kezelőorvos által javasolt, az előjegyzéshez és a kezeléshez is szükséges, fontos adatok szerepelnek!
  • Kérjük, hogy a kezelés teljes díját a kúra megkezdése előtt fizesse be a Budai Egészségközpontban (Királyhágó utca 1-3., B épület földszint). Lehetséges fizetési módok

Infúziós terápia

A kezelés

  • A kezelés az infúziós kezelőben történik. Kérjük, hogy az első alkalommal hozza magával az infúziós terápia adatlapot, mert az ebben szereplő orvosi információk nélkül az infúziós kezelést nem tudjuk megkezdeni!
  • A kezelés előtt különleges előkészület nem szükséges. A szokásos gyógyszereit beveheti, étkezhet, folyadékot fogyaszthat! Az infúziós terápia időtartama körülbelül 45-75 perc.
  • Az infúziós kezelést követően Ön gépjárművet ne vezessen, balesetveszélyes munkát ne végezzen, mert a beadott gyógyszerek befolyásolhatják az ehhez szükséges képességeket!

Kérjük, amennyiben Ön a megadott időpontban mégsem tud megjelenni a kezelésen, telefonon mondja le az előjegyzését!  Ha a tájékoztatónk elolvasása után további kérdései lennének felénk, munkatársaink készséggel adnak Önnek felvilágosítást a 489-5200-ás telefonszámon, vagy várjuk kérdéseit az info@bhc.hu e-mail címünkre.

Gyakran ismételt kérdések

Forduljon szakembereinkhez!

A hétszeres Superbrands-díjas Budai Egészségközpontban három helyszínen több mint 300 neves szakorvos magánrendelését keresheti fel mindegy 45 szakterületen. A személyre szabott ellátásról képzett, hosszú ideje együtt dolgozó szakembergárda gondoskodik. 18 év tapasztalatait és 300.000 ügyfelünk visszajelzéseit figyelembe véve folyamatosan azon dolgozunk, hogy a hozzánk fordulók számára igényeik és idejük tiszteletben tartásával a lehető leghatékonyabban szervezzük meg a gyógyító tevékenységet.

A cikk dr. Lajos Éva közreműködésével készült.

Betegbiztonsági protokoll a Budai Egészségközpontban

Kiemelten fontosnak tartjuk pácienseink és az itt dolgozó szakemberek biztonságát, ezért Intézetünkben – a hatályban lévő aktuális rendelkezéseknek megfelelően – a koronavírus elleni védekezés számos formáját alkalmazzuk, melyekről részletesen EZEN a hivatkozáson olvashat.

A járványügyi helyzetben szolgáltatásaink iránti érdeklődés növekedésével párhuzamosan telefonos ügyfélszolgálatunk terheltsége is növekedett. A gyors ügyfélkiszolgálás érdekében új telefonvonalat biztosítunk koronavírus-teszt időpontfoglaláshoz:

+36 1 999-1727

A fenti telefonszámon kollégáink kizárólag koronavírus-tesztre jegyzik elő tisztelt ügyfeleinket hétköznap 08:00 - 20:00 között.

Az EESZT-be történő jogszabályi előírások szerinti kötelező adatszolgáltatás érdekében, minden magyar állampolgárnál az ellátás megkezdésének alapfeltétele a TAJ megadása, valamint az Ön adatainak védelme érdekében a személyes adatainak hitelt érdemlő igazolása. Külföldi állampolgárok esetében amennyiben nem rendelkeznek TAJ-jal a külföldi úti okmány száma kerül rögzítésre.