A Budai Egészségközpont Budapest meghatározó magánegészségügyi intézménye, mely teljes körű, személyre szabott szolgáltatásait megbízható, hiteles partnerként nyújtja ügyfelei számára.

English

Ortopédiai telefonos konzultáció

A telefonos ortopédiai konzultációt elsősorban azon pácienseink számára ajánljuk, akik már jártak ortopédiai vizsgálaton intézetünkben.

Az ortopédiai telefonos konzultáció időtartama 15 perc, amely során a pácienseink közvetlenül szakorvosainkkal kerülnek összeköttetésbe. A pácienseket előzetes egyeztetés alapján telefonos ügyfélszolgálatunk jegyzi elő. A megadott napon és időpontban tehát a páciensnek semmi más dolga nincs, mint fogadni a BEK szakorvosának hívását. A telefonos ortopédiai konzultáció része a receptfelírás is.

Kérjük külön jelezze, ha nem e-receptet kíván felíratni.

Az ortopédiai telefonos konzultáció díja 18.000 Ft.


Hogyan zajlik a telefonos konzultáció?

Tapasztalataink szerint kifejezetten előnyös a telefonos konzultáció akkor, ha személyes megjelenést, vizsgálatot követően készült laborleletekről, mintavételi eredményről vagy megkezdett terápiáról szükséges konzultálni, így kezelőorvosával tud egyeztetni, a megjelölt időben a forgalom és időkényszer okozta szorongás nélkül.

Szakorvosaink tanácsokkal látják el pácienseinket a következő tüneteik esetében: deréktáji panaszok alsó végtagi kisugárzással vagy anélkül, illetve nyak-vállövi panaszok felső végtagi kisugárzással vagy anélkül. Emellett segítséget nyújtanak háti gerincet érintő panaszok, csípő, térd, váll panaszok, rándulások, húzódások, túlterhelés miatti izom, ín, vagy ízületi panaszok esetén is. Amennyiben a páciens rendelkezik leletekkel és előzetesen beszkennelve elküldte azokat az orvosilelet@bhc.hu e-mail címre, a szakorvos ezekről is véleményt mond. Abban az esetben, ha a páciens már járt intézetünkben szakorvosaink a panasszal összefüggő korábbi dokumentációt is átnézik.

Fontos!

Nem javasolt a telefonos konzultáció friss sérülések esetén, ahol törés lehetősége felmerül és további képalkotó vizsgálat szükséges.

Ne kérjen telefonos konzultációt, hanem azonnal hívjon mentőt a következő esetekben:

  • Mellkasi nyomás és szapora, kapkodó légzés vagy nehézlégzés esetén
  • Szapora, kapkodó légzés vagy félrenyelés
  • Erős, gyors szívdobogásérzéssel járó epizódok esetleg szédüléssel vagy ájulásszerű rosszullétekkel
  • Abban az esetben, ha az egyik egyik oldali végtag elgyengül, beszédzavar, szájzug-aszimmetria kíséri vagy erős fejfájás és látászavar
  • 23 mmol/l feletti vércukor esetén
  • Eszméletvesztés, 210/120 Hgmm feletti vérnyomásértékek
  • Erős vérzéssel járó sérülés vagy végtagdeformációval járó sérülés esetén
  • Hirtelen fellépő alsó- vagy felső végtagi bénulás, illetve jelentős izomerőcsökkenés
  • Széklet- vizelet tartási rendellenesség

Bejelentkezéshez és további információkért hívja diszpécser szolgálatunkat hétköznap
8:00 – 20:00 óra között a 489-5200 számon!