A Budai Egészségközpont Budapest meghatározó magánegészségügyi intézménye, mely teljes körű, személyre szabott szolgáltatásait megbízható, hiteles partnerként nyújtja ügyfelei számára.

English

Budai Egészségközpont Akadémia

Küldetés

Az akadémia szó egy ókori olajfaliget neve, ahol Platón tartotta előadásait. Ezért a szó jelentéskörébe még ma is az oktatáshoz kapcsolódó tevékenységek tartoznak, és az iskola szinonimájaként használjuk – legyen szó művészeti, katonai vagy speciális szakképző intézetről. A másik jelentése a XVII. század óta terjedt el: meghatározott alapelveket elfogadó értelmiségi társaság.

A 2020-ban alapított BEK Akadémia a tudományos társaságok oktatói hagyományait ötvözi a progresszív és modern vállalati kultúra elvárásaival. Ennek értelmében a Budai Egészségközpont valamennyi oktatási és továbbképzési tevékenységét ezentúl a BEK Akadémia mint egyetlen organizáló központ fogja össze. A továbbképzési programok célja hozzájárulni ahhoz, hogy a Budai Egészségközpont a kurrens hazai és nemzetközi orvoslási trendekkel naprakész maradjon, és piacvezetői státuszát ezentúl is megőrizze. Másfelől, a munkavállalók számára szervezett összehangolt képzések az intézet folyamatos fejlesztéseire és újításaira készítik fel az intézet dolgozóit. De a BEK Akadémia égisze alatt különféle, az egészségmegőrzést szorgalmazó kiadványok is megjelennek, így tágabb értelemben népegészségügyi feladatokat is ellát.

A BEK Akadémia igazgatója az intézet vezetője, dr. Varga Péter Pál ügyvezető igazgató. Az operatív igazgató, aki a struktúra teljeskörű működéséért felelős, dr. Várszegi József főorvos.

A BEK Akadémia keretein belüli rendezvények két nagy csoportra oszlanak. A belső oktatási és továbbképzési programok a Budai Egészségközpont munkavállalói számára szerveződnek: szakmai tanfolyamok orvosaink, pszichológusaink, gyógytornászaink és szakápolóink részére; a cég életében zajló változásokhoz fűződő szervezeti továbbképzések; illetve olyan események, melyek a szakmai fejlődést, innovációt és a szervezeti kultúra megerősítését szolgálják. A külső oktatási és továbbképzési programok keretében pedig betegoktatások és betegedukációs képzések; szakmai konferenciák; és vállalati partnereink számára szervezett networking rendezvények kerülnek megszervezésre.

A BEK Akadémia a Budai Egészségközpont etikai mozgatórugói mentén működik, aminek alapja szintén az élet tisztelete és az egészség megőrzése, így alapvető értékeik is közösek: innováció, szakértelem, komplexitás, segítőkészség, szervezettség, hitelesség, elérhetőség, megbízhatóság, igényesség, együttműködő készség és odafigyelés.

Betegbiztonsági protokoll a Budai Egészségközpontban

Kiemelten fontosnak tartjuk pácienseink és az itt dolgozó szakemberek biztonságát, ezért Intézetünkben – a hatályban lévő aktuális rendelkezéseknek megfelelően – a koronavírus elleni védekezés számos formáját alkalmazzuk, melyekről részletesen EZEN a hivatkozáson olvashat.

A gyors ügyfélkiszolgálás érdekében új telefonvonalat biztosítunk koronavírus-teszt időpontfoglaláshoz: +36 1 999-1727
A fenti telefonszámon kollégáink kizárólag koronavírus-tesztre jegyzik elő tisztelt ügyfeleinket hétköznap 08:00 - 20:00 között.

A helyszíni előszűrés kérdőív letöltéséhez kérjük kattintson IDE!

Az EESZT-be történő jogszabályi előírások szerinti kötelező adatszolgáltatás érdekében, minden magyar állampolgárnál az ellátás megkezdésének alapfeltétele a TAJ megadása, valamint az Ön adatainak védelme érdekében a személyes adatainak hitelt érdemlő igazolása. Külföldi állampolgárok esetében amennyiben nem rendelkeznek TAJ-jal a külföldi úti okmány száma kerül rögzítésre.