A Budai Egészségközpont Budapest meghatározó magánegészségügyi intézménye, mely teljes körű, személyre szabott szolgáltatásait megbízható, hiteles partnerként nyújtja ügyfelei számára.

English

Társadalmi felelősségvállalás

Munkánk alapja az élet tisztelete és az egészség megőrzése.

Mindez nagy odafigyelést és felelősségteljes magatartást igényel tőlünk, de mi szeretjük ezt csinálni, ebben leljük örömünk, ehhez értünk. Segítségünkre azonban sok más területen is szükség lehet, ezért emberi és anyagi erőforrásokkal igyekszünk olyan ügyeket támogatni, amelyek eredményeként egy egészségesebb társadalom jöhet létre.

Célunk, hogy mind munkatársaink, mind a társadalom életminőségét javítsuk.

Folyamatosan keressük azokat az ügyeket, amelyeket segítve valami jót tehetünk közösen. Így találtunk rá a Szent Márton Gyermekmentő Szolgálat Közhasznú Alapítványra, akik áldozatos munkájukkal számos gyermek életét mentik meg nap mint nap. Büszkék vagyunk rá, hogy felajánlásunkkal mi is hozzájárultunk egy újabb gyermekrohamkocsi megépüléséhez. A Koraszülött Alapítvány Egészséges Baba programjában orvosaink is aktívan részt vettek a leendő szülők felkészítésében. Már többször szerveztünk közös véradó napot az Országos Vérellátó Intézettel, amellyel a véradás fontosságára szeretnénk felhívni a figyelmet. A gerincbetegségek megelőzésére iskolai prevenciós programot indítottunk, amelynek célja az iskolai megelőzés erősítése, valamint, hogy tanácsadással segítsük a gyermekeket és pedagógusokat. Emellett aktivitásainkkal arra törekszünk, hogy egészségtudatosságra neveljünk mindenkit.

Nemcsak külső környezetünkre figyelünk oda, hanem egymásra is. Munkatársainknak létrehoztuk a Budai Egészségközpont "BEK még" programját, amelynek célja, hogy hozzájáruljunk munkavállalóink testi-lelki egészségének megőrzéséhez. Lehetőséget szeretnénk biztosítani számukra, hogy a közös programok során jobban megismerjék egymást, hogy fejlesszék képességeiket és gyarapítsák tudásukat.

A "BEK még" program elemeihez tartoznak többek között a belső képzések, a környezettudatosságra nevelő BEK Green Projekt, a Hegygerinc túraszakosztály, valamint az Egészségprogram is.

Hiszünk abban, hogy társadalmi felelősségvállalási programunk elindításával fontos és izgalmas fejezeteket írunk történetünkben, amelynek minden egyes percét élvezzük! A legújabb fejezetekről folyamatosan hírt adunk itt a honlapukon, és a Facebook oldalunkon is.

Nem akut járó- és fekvőbeteg ellátás szüneteltetése

Tisztelt Látogató!


A kialakult járványügyi helyzetben a kormány illetékes szerveinek rendeletei alapján a Budai Egészségközpont (BEK Kft.) azonnali hatállyal valamennyi telephelyén beszünteti nem akut járó- és fekvőbeteg ellátását.      

Szerződéses partnereinket folyamatosan tájékoztatjuk a szolgáltatások logisztikájának alakulásáról, illetékes szakembereink és ellátásszervezőink útján.      

Folyamatban levő gyógykezelésekkel kapcsolatban a diszpécserszolgálat a kezelőorvosok útmutatásai alapján pácienseinket folyamatosan tájékoztatja. Javasoljuk, hogy kérdések esetén intézetünk email-címére eljuttatott levéllel keressék kezelőorvosukat.      

Ez a rendelkezés a járványügyi helyzet enyhülésével, a központi rendelkezések alapján fog változni.      


Tisztelettel,


Dr. Varga Péter Pál
ügyvezető igazgató