A Budai Egészségközpont Budapest meghatározó magánegészségügyi intézménye, mely teljes körű, személyre szabott szolgáltatásait megbízható, hiteles partnerként nyújtja ügyfelei számára.

English

Társadalmi felelősségvállalás

Munkánk alapja az élet tisztelete és az egészség megőrzése.

Mindez nagy odafigyelést és felelősségteljes magatartást igényel tőlünk, de mi szeretjük ezt csinálni, ebben leljük örömünk, ehhez értünk. Segítségünkre azonban sok más területen is szükség lehet, ezért emberi és anyagi erőforrásokkal igyekszünk olyan ügyeket támogatni, amelyek eredményeként egy egészségesebb társadalom jöhet létre.

Célunk, hogy mind munkatársaink, mind a társadalom életminőségét javítsuk.

Folyamatosan keressük azokat az ügyeket, amelyeket segítve valami jót tehetünk közösen. Így találtunk rá a Szent Márton Gyermekmentő Szolgálat Közhasznú Alapítványra, akik áldozatos munkájukkal számos gyermek életét mentik meg nap mint nap. Büszkék vagyunk rá, hogy felajánlásunkkal mi is hozzájárultunk egy újabb gyermekrohamkocsi megépüléséhez. A Koraszülött Alapítvány Egészséges Baba programjában orvosaink is aktívan részt vettek a leendő szülők felkészítésében. Már többször szerveztünk közös véradó napot az Országos Vérellátó Intézettel, amellyel a véradás fontosságára szeretnénk felhívni a figyelmet. A gerincbetegségek megelőzésére iskolai prevenciós programot indítottunk, amelynek célja az iskolai megelőzés erősítése, valamint, hogy tanácsadással segítsük a gyermekeket és pedagógusokat. Emellett aktivitásainkkal arra törekszünk, hogy egészségtudatosságra neveljünk mindenkit.

Nemcsak külső környezetünkre figyelünk oda, hanem egymásra is. Munkatársainknak létrehoztuk a Budai Egészségközpont "BEK még" programját, amelynek célja, hogy hozzájáruljunk munkavállalóink testi-lelki egészségének megőrzéséhez. Lehetőséget szeretnénk biztosítani számukra, hogy a közös programok során jobban megismerjék egymást, hogy fejlesszék képességeiket és gyarapítsák tudásukat.

A "BEK még" program elemeihez tartoznak többek között a belső képzések, a környezettudatosságra nevelő BEK Green Projekt, a Hegygerinc túraszakosztály, valamint az Egészségprogram is.

Hiszünk abban, hogy társadalmi felelősségvállalási programunk elindításával fontos és izgalmas fejezeteket írunk történetünkben, amelynek minden egyes percét élvezzük! A legújabb fejezetekről folyamatosan hírt adunk itt a honlapukon, és a Facebook oldalunkon is.

Betegbiztonsági protokoll a Budai Egészségközpontban

Kiemelten fontosnak tartjuk pácienseink és az itt dolgozó szakemberek biztonságát, ezért Intézetünkben – a hatályban lévő aktuális rendelkezéseknek megfelelően – a koronavírus elleni védekezés számos formáját alkalmazzuk, melyekről részletesen EZEN a hivatkozáson olvashat.

A gyors ügyfélkiszolgálás érdekében új telefonvonalat biztosítunk koronavírus-teszt időpontfoglaláshoz: +36 1 999-1727
A fenti telefonszámon kollégáink kizárólag koronavírus-tesztre jegyzik elő tisztelt ügyfeleinket hétköznap 08:00 - 20:00 között.

A helyszíni előszűrés kérdőív letöltéséhez kérjük kattintson IDE!

Az EESZT-be történő jogszabályi előírások szerinti kötelező adatszolgáltatás érdekében, minden magyar állampolgárnál az ellátás megkezdésének alapfeltétele a TAJ megadása, valamint az Ön adatainak védelme érdekében a személyes adatainak hitelt érdemlő igazolása. Külföldi állampolgárok esetében amennyiben nem rendelkeznek TAJ-jal a külföldi úti okmány száma kerül rögzítésre.