A Budai Egészségközpont Budapest meghatározó magánegészségügyi intézménye, mely teljes körű, személyre szabott szolgáltatásait megbízható, hiteles partnerként nyújtja ügyfelei számára.

English

BEK green projekt

Élet. Minőség.

A Budai Egészségközpont küldetésének tekinti, hogy munkatársainak és ügyfeleinek segítséget nyújtson életminőségük javításában. Mindezt a legnagyobb odafigyeléssel teszi, hiszen mások egészsége felett őrködni a legnagyobb felelősség. E felelősség az egészség megőrzése mellett környezetünk minőségének növelését is magában foglalja, ezért a Budai Egészségközpont elindította környezettudatosságra ösztönző programját, a BEK green projektet.

Az alábbi nyilatkozat a program elemeit mutatja be röviden, továbbá abban igyekszik segítséget nyújtani, hogyan lehetünk környezettudatosak a munkában és a magánéletben egyaránt.

Célunk, hogy munkatársainknak olyan környezetbarát és környezettudatos szemléletet adjunk át, amelyet nem csak a munkahelyükön, hanem a magánéletben is alkalmazni tudnak. A törekvésekkel ráadásul aktív részesévé válhatnak azon közösségnek, amely valós tettekkel védi Földünket.

Már megvalósult programpontok

 • Szelektív elemgyűjtők telepítése
  Ez a hulladékfajta a hazai és az európai besorolás szerint is veszélyes hulladéknak minősül. Telephelyeinken ezért szabványos elemgyűjtőket helyeztünk el, hogy megvédjük környezetünket a szennyező anyagok talajba kerülése és a talajvizek rongálása ellen.
 • Egészségügyi Veszélyes hulladékok kezelése
  A törvényi kötelezettségeknek megfelelően kezeljük ezeket a hulladékokat. Az egészségügyi veszélyes hulladékokat erre a célra alkalmas tárolókban és zsákokban külön szállíttatjuk el.
 • Irodai toner és festékkazetta hulladékok kezelése
  Az újrahasznosítható kazettákat a beszállító veszi át, a többi tonert pedig a veszélyes hulladékgyűjtőn keresztül szállíttatjuk el és semmisíttetjük meg a törvényi előírások alapján.
 • Kerékpártárolók létesítése
  A Nagy Jenő és Királyhágó utcai telephelyeinken könnyen használható és őrzött kerékpártárolót létesítettünk, hogy támogassuk a kerékpárral közlekedő munkatársaink és vendégeink egészségének megőrzését, valamint az egészséges életmód felé tett törekvéseiket.
 • Higiéniai felelősségvállalás - kézfertőtlenítők elhelyezése
  Az egészség megőrzésében kulcsszerepe van a higiéniának. Az esetleges fertőzések terjedésének megállítása érdekében épületeink előterében egy-egy automata, adagolós kézfertőtlenítő áll látogatóink rendelkezésére.
 • Energiatakarékosság fontossága - elektromos készülékek és papírhasználati ajánlások
  Az épületeinkben elhelyezett tanácsokkal hívjuk fel munkatársaink figyelmét ezekre a kisléptékű, de annál fontosabb területekre.

Betegbiztonsági protokoll a Budai Egészségközpontban

Kiemelten fontosnak tartjuk pácienseink és az itt dolgozó szakemberek biztonságát, ezért Intézetünkben – a hatályban lévő aktuális rendelkezéseknek megfelelően – a koronavírus elleni védekezés számos formáját alkalmazzuk, melyekről részletesen EZEN a hivatkozáson olvashat.

A járványügyi helyzetben szolgáltatásaink iránti érdeklődés növekedésével párhuzamosan telefonos ügyfélszolgálatunk terheltsége is növekedett. A gyors ügyfélkiszolgálás érdekében új telefonvonalat biztosítunk koronavírus-teszt időpontfoglaláshoz:

+36 1 999-1727

A fenti telefonszámon kollégáink kizárólag koronavírus-tesztre jegyzik elő tisztelt ügyfeleinket hétköznap 08:00 - 20:00 között.

Az EESZT-be történő jogszabályi előírások szerinti kötelező adatszolgáltatás érdekében, minden magyar állampolgárnál az ellátás megkezdésének alapfeltétele a TAJ megadása, valamint az Ön adatainak védelme érdekében a személyes adatainak hitelt érdemlő igazolása. Külföldi állampolgárok esetében amennyiben nem rendelkeznek TAJ-jal a külföldi úti okmány száma kerül rögzítésre.