A Budai Egészségközpont Budapest meghatározó magánegészségügyi intézménye, mely teljes körű, személyre szabott szolgáltatásait megbízható, hiteles partnerként nyújtja ügyfelei számára.

English

Szent Márton Gyermekmentő Szolgálat

2010 és 2011 karácsonyát szerettük volna különleges módon ünnepelni, ezért egy szívünkhöz közel álló kezdeményezést, a Szent Márton Gyermekmentő Szolgálat Közhasznú Alapítvány munkáját segítettük adományunkkal.

Az életveszélyes állapotú csecsemők és kisgyermekek helyszíni ellátása és szállítása különleges szakmai, gyakorlati és műszeres felkészültséget igényel, ezért különösen nagy szükség van minden egyes új gyermek-mentőorvosi kocsira. A Gyermekrohamkocsi bármilyen helyszínen percek alatt képes egy mobil intenzív osztályt "felépíteni", amellyel az orvosi stáb több mint 2000, gyakran közvetlen életveszélyben lévő gyermeket menthet meg évente. A Szent Márton Gyermekmentő Szolgálat Közhasznú Alapítványt azzal a céllal hozták létre, hogy gyermekmentésre specializálódott mentőautókkal és stábbal segítse az Országos Mentőszolgálat munkáját.

Jelenleg három speciálisan átalakított mentőkocsit üzemeltet az alapítvány: egyet Budapesten, egyet Miskolcon, egyet pedig Debrecenben. Mindhárom helyszínen gyermekintenzíves orvosok, hivatásos mentőápolók és hivatásos mentőgépkocsi vezetők gondoskodnak a megfelelő segítségről. A szolgálat munkáját a Budai Egészségközpont egyik munkatársa is segíti. Dr. Krivácsy Péter, anaesthesiológus és intenzív terápiás valamint csecsemő- és gyermekgyógyász szakorvos a budapesti gyermek-orvosi kocsi személyzetét erősíti, továbbá a felügyelő bizottság elnöki pozícióját is betölti.

Büszkék vagyunk arra, hogy segíthettük az Országos Mentőszolgálat munkáját. Kíváncsian várjuk, mikor áll szolgálatba a legújabb Gyermekrohamkocsi, mely reméljük sok gyermek életét menti meg a jövőben!
Nem akut járó- és fekvőbeteg ellátás szüneteltetése

Tisztelt Látogató!


A kialakult járványügyi helyzetben a kormány illetékes szerveinek rendeletei alapján a Budai Egészségközpont (BEK Kft.) azonnali hatállyal valamennyi telephelyén beszünteti nem akut járó- és fekvőbeteg ellátását.      

Szerződéses partnereinket folyamatosan tájékoztatjuk a szolgáltatások logisztikájának alakulásáról, illetékes szakembereink és ellátásszervezőink útján.      

Folyamatban levő gyógykezelésekkel kapcsolatban a diszpécserszolgálat a kezelőorvosok útmutatásai alapján pácienseinket folyamatosan tájékoztatja. Javasoljuk, hogy kérdések esetén intézetünk email-címére eljuttatott levéllel keressék kezelőorvosukat.      

Ez a rendelkezés a járványügyi helyzet enyhülésével, a központi rendelkezések alapján fog változni.      


Tisztelettel,


Dr. Varga Péter Pál
ügyvezető igazgató