A Budai Egészségközpont Budapest meghatározó magánegészségügyi intézménye, mely teljes körű, személyre szabott szolgáltatásait megbízható, hiteles partnerként nyújtja ügyfelei számára.

English

Szent Márton Gyermekmentő Szolgálat

2010 és 2011 karácsonyát szerettük volna különleges módon ünnepelni, ezért egy szívünkhöz közel álló kezdeményezést, a Szent Márton Gyermekmentő Szolgálat Közhasznú Alapítvány munkáját segítettük adományunkkal.

Az életveszélyes állapotú csecsemők és kisgyermekek helyszíni ellátása és szállítása különleges szakmai, gyakorlati és műszeres felkészültséget igényel, ezért különösen nagy szükség van minden egyes új gyermek-mentőorvosi kocsira. A Gyermekrohamkocsi bármilyen helyszínen percek alatt képes egy mobil intenzív osztályt "felépíteni", amellyel az orvosi stáb több mint 2000, gyakran közvetlen életveszélyben lévő gyermeket menthet meg évente. A Szent Márton Gyermekmentő Szolgálat Közhasznú Alapítványt azzal a céllal hozták létre, hogy gyermekmentésre specializálódott mentőautókkal és stábbal segítse az Országos Mentőszolgálat munkáját.

Jelenleg három speciálisan átalakított mentőkocsit üzemeltet az alapítvány: egyet Budapesten, egyet Miskolcon, egyet pedig Debrecenben. Mindhárom helyszínen gyermekintenzíves orvosok, hivatásos mentőápolók és hivatásos mentőgépkocsi vezetők gondoskodnak a megfelelő segítségről. A szolgálat munkáját a Budai Egészségközpont egyik munkatársa is segíti. Dr. Krivácsy Péter, anaesthesiológus és intenzív terápiás valamint csecsemő- és gyermekgyógyász szakorvos a budapesti gyermek-orvosi kocsi személyzetét erősíti, továbbá a felügyelő bizottság elnöki pozícióját is betölti.

Büszkék vagyunk arra, hogy segíthettük az Országos Mentőszolgálat munkáját. Kíváncsian várjuk, mikor áll szolgálatba a legújabb Gyermekrohamkocsi, mely reméljük sok gyermek életét menti meg a jövőben!
Betegbiztonsági protokoll a Budai Egészségközpontban

Kiemelten fontosnak tartjuk pácienseink és az itt dolgozó szakemberek biztonságát, ezért Intézetünkben – a hatályban lévő aktuális rendelkezéseknek megfelelően – a koronavírus elleni védekezés számos formáját alkalmazzuk, melyekről részletesen EZEN a hivatkozáson olvashat.

A járványügyi helyzetben szolgáltatásaink iránti érdeklődés növekedésével párhuzamosan telefonos ügyfélszolgálatunk terheltsége is növekedett. A gyors ügyfélkiszolgálás érdekében új telefonvonalat biztosítunk koronavírus-teszt időpontfoglaláshoz:

+36 1 999-1727

A fenti telefonszámon kollégáink kizárólag koronavírus-tesztre jegyzik elő tisztelt ügyfeleinket hétköznap 08:00 - 20:00 között.

Az EESZT-be történő jogszabályi előírások szerinti kötelező adatszolgáltatás érdekében, minden magyar állampolgárnál az ellátás megkezdésének alapfeltétele a TAJ megadása, valamint az Ön adatainak védelme érdekében a személyes adatainak hitelt érdemlő igazolása. Külföldi állampolgárok esetében amennyiben nem rendelkeznek TAJ-jal a külföldi úti okmány száma kerül rögzítésre.