A Budai Egészségközpont Budapest meghatározó magánegészségügyi intézménye, mely teljes körű, személyre szabott szolgáltatásait megbízható, hiteles partnerként nyújtja ügyfelei számára.

English

Üzleti partnereknek

Budai Egészségközpont mára Budapest legátfogóbb szolgáltatását nyújtó magánegészségügyi intézményévé vált: tevékenységünk a privát járóbeteg szakrendeléstől a prevenciós szűrővizsgálaton és átalánydíjas szolgáltatásokon át a kórházi fekvőbeteg ellátásig terjed. Jelenleg több mint 350 hazai és multinacionális vállalat szerződött egészségügyi szolgáltatói és foglalkozás-egészségügyi szolgáltatói vagyunk.

Intézményünkben több mint 180 elismert szakorvos, 45 szakterületen, otthonos körülmények között várja cége munkatársait, hogy széleskörű szolgáltatásokkal gondoskodjon egészségükről.

Minden leendő partnerünk számára az egyedi igényeknek megfelelő, exkluzív ajánlatot dolgozunk ki!

vállalati ügyfelek

Együttműködésünk várható eredményei

  • Növekvő versenyképesség
  • Betegállományban töltött idő csökkenése
  • Hatékonyabb humánpolitika
  • Munkavállalói lojalitás növekedése
  • Alacsonyabb fluktuáció
  • Javuló munkaerő-piaci pozíciók
  • Társadalmi elismertség növekedése
  • Kiegyensúlyozott, motivált munkatársak
Nem akut járó- és fekvőbeteg ellátás szüneteltetése

Tisztelt Látogató!


A kialakult járványügyi helyzetben a kormány illetékes szerveinek rendeletei alapján a Budai Egészségközpont (BEK Kft.) azonnali hatállyal valamennyi telephelyén beszünteti nem akut járó- és fekvőbeteg ellátását.      

Szerződéses partnereinket folyamatosan tájékoztatjuk a szolgáltatások logisztikájának alakulásáról, illetékes szakembereink és ellátásszervezőink útján.      

Folyamatban levő gyógykezelésekkel kapcsolatban a diszpécserszolgálat a kezelőorvosok útmutatásai alapján pácienseinket folyamatosan tájékoztatja. Javasoljuk, hogy kérdések esetén intézetünk email-címére eljuttatott levéllel keressék kezelőorvosukat.      

Ez a rendelkezés a járványügyi helyzet enyhülésével, a központi rendelkezések alapján fog változni.      


Tisztelettel,


Dr. Varga Péter Pál
ügyvezető igazgató