A Budai Egészségközpont Budapest meghatározó magánegészségügyi intézménye, mely teljes körű, személyre szabott szolgáltatásait megbízható, hiteles partnerként nyújtja ügyfelei számára.

English

Menedzserszűrés


A rendszeres egészségügyi szűrővizsgálatok jelentősége

Mai rohanó világunkban a cégek közép- és felső vezetői fokozott pszichés terhelésnek vannak kitéve. A mozgásszegény életmód, az ülő-foglalkozás, a pszichés stressz mind olyan tényezők, melyek bizonyos megbetegedések kialakulásának kockázatát növelik. Ugyanakkor a menedzserek betegállományban töltött ideje a cégek számára igen komoly bevételkiesést jelent. Az egészségügyi szűrővizsgálaton, közkeletű nevén menedzserszűrésen való rendszeres részvétel éppen ezért mind a cégek, mind a menedzserek számára létfontosságú.

Szűrővizsgálati csomagjaink

A magán egészségügyi piac talán legátfogóbb menedzserszűrő programjában minden szervrendszert specialista vizsgál, az adott szakma követelményeinek megfelelően kialakított és felszerelt szakrendelő helyiségben.

A szűrővizsgálati program kiterjed a szív- és érrendszer, a mozgásszervek, fog- és szájbetegségek, gyomor- és emésztőszervek megbetegedései valamint az onkológia egyéb aspektusaira is. Menedzserszűréseink közül protokoll szerint Optimum- és Prémium szűrést kínálunk, de lehetőség van cégre szabott szűrővizsgálati csomag kidolgozására is. Exkluzív környezet, neves szakemberek és kulturált, empatikus személyzet biztosítja a magas színvonalú ellátást.

Hogyan zajlik a szűrővizsgálat?

Tekintse meg a szűrővizsgálat menetét bemutató infografikánkat

Igény esetén a menedzserszűrés keretén belül díjmentesen elvégezzük a foglalkozás-egészségügyi vizsgálatokat is, így a cégek munkatársainak nem kell intézményünkben kétszer megjelennie. 

A teljes vizsgálatsorozat a menedzserszűrés jellegétől függően kb. 4-5 órát vesz igénybe. A szűrővizsgálat előtt tanulmányozza át szűrővizsgálati tájékoztatónkat is!

A szűrővizsgálatok előre egyeztetett időpontban történnek, nincs várakozási idő. A saját ruha megkímélése, valamint az állandó öltözés-vetkőzés elkerülése végett átöltözésre higiénikus, egyszer használatos ruhát, zárható öltözőszekrényt és zuhanyozási lehetőséget biztosítunk. 

Egészségterv

A menedzserszűrés eredményei, azaz a szakorvosi vélemények és a diagnosztikai vizsgálatok alapján értékeljük az egészségi állapotot, javaslatot teszünk az életmód, étkezés, testmozgás szokásainak megváltoztatására, további kiegészítő vizsgálatokra és a szükséges kontroll vizsgálatokra.A cikk dr. Nagy Judit közreműködésével készült.