A Budai Egészségközpont Budapest meghatározó magánegészségügyi intézménye, mely teljes körű, személyre szabott szolgáltatásait megbízható, hiteles partnerként nyújtja ügyfelei számára.

English

Szilágyi Katalin, dr.

  

1954-ben születtem Budapesten.

Az általános iskola elvégzése után a Veres Pálné gimnáziumban érettségiztem, majd felvételt nyertem a Semmelweis Orvostudományi Egyetemre.  
Diplomámat cum laude fokozattal 1979-ben kaptam meg.
Ezután 1988-ig a délpesti Jáhn Ferenc kórházban dolgoztam.  
1985-ben szakorvosi képesítést szereztem fül-orr-gégészetből. 
Ezalatt az idő alatt kezdtem el behatóbban foglalkozni az egyre 
szaporodó allergiás megbetegedésekkel, ill. azok kezelésével.  
Ennek kapcsán fordultam az alternatív gyógymódok felé is. 

1988-tól a Szent János kórházban dolgoztam 2001-ig, mint adjunktus. 
Eközben akupunktúrát, pszichoterápiát is tanultam.  A kórházi munka mellett szakrendelőben dolgoztam, valamint a Telki Magánkórházban is rendeltem rendszeresen.

2001-ben egyéni vállalkozó magánorvos lettem.
Fül-orr-gégészeti munkám mellett hipnoterápiát, akupunktúrát, egyéb alternatív módszereket is alkalmazok a gyógyításban.  Célom, hogy minden beteget és minden betegséget a megfelelő módon, egyénre szabottan kezeljek mind a test, mind a lélek szintjén.

Munkám során régóta használom a homeopátiát is, melyből mind a nemzetközi  mind a magyar hivatalos állami vizsgát letettem.

A Budai Egészségközpontban 2001 - az indulása óta - dolgozom.  Részt veszek a szűrővizsgálatokban és a felnőtt, illetve a gyermek fül-orr-gégészeti szakrendeléseken is, igyekezve, hogy a holisztikus szemléletű betegellátást itt is alkalmazzam.
 
Amennyiben szeretne bejelentkezni kollégánkhoz fül-orr-gégész magánrendelésre, hívja a +36-1-489-5200 telefonszámot, ahol diszpécserszolgálatunk minden hétköznap 8.00 és 20.00 óra között fogadja hívását!

Kapcsolódó témák