A Budai Egészségközpont Budapest meghatározó magánegészségügyi intézménye, mely teljes körű, személyre szabott szolgáltatásait megbízható, hiteles partnerként nyújtja ügyfelei számára.

English

Wessely Mária, dr.

  

Tanulmányok

1978-ban végeztem az akkori Semmelweis Orvostudományi Egyetem Általános Orvostudományi Karán, summa cum laude. 

Ötödéves koromtól immunológiai érdeklődésem alapján demonstrátorként dolgoztam, majd a végzés után 5 évig az Egyetemen az Immunológiai Munkacsoportban volt feladatom az immunológiai kutatás, mikrobiológiai oktatás. Emellett havi 4-5 ügyeletet vállaltam kardiológiai belosztályon, így a “gyakorlati élettől" sem szakadtam el, ráadásul édesapámtól tanulhattam a klasszikus orvoslást.

Szakvizsga (Klinikai labor) után egy évvel azonban - az akkor még meglévő és igen jó felszereltségű - szakmai színvonalú MÁV Kórház kardiológiai profilú belgyógyászati osztályán dolgozhattam, és igen sokat tanulhattam a már korábban is ott dolgozó kollégáimtól. A belgyógyászati szakvizsga után pedig lehetőségem nyílt a Kardiológiai Intenzív Osztályon dolgozni és fantasztikus tudású - logikájú és igen nyitott főnököm (Dr. Vitray János) mellett tanulhattam a szakmám alapjait.

1993. márciusától a MÁV Rendelőintézet (jelenleg Budapesti Vasútegészségügyi Kft.) kardiológiai ambulanciáján dolgozom, kardiológus főorvosként.

2004-től jelenleg is a Budai Egészségközpontban dolgozom kardiológusként.

Fő profilom

Kardiológiai diagnosztika (szívbetegségek felismerése - megállapítása) és az echocardiográphiás (szív ultrahangos) vizsgálatok.


Amennyiben szeretne bejelentkezni kollégánkhoz kardiológus magánrendelésre, hívja a +36-1-489-5200 telefonszámot, ahol diszpécserszolgálatunk minden hétköznap 8.00 és 20.00 óra között fogadja hívását!

Kapcsolódó témák