A Budai Egészségközpont Budapest meghatározó magánegészségügyi intézménye, mely teljes körű, személyre szabott szolgáltatásait megbízható, hiteles partnerként nyújtja ügyfelei számára.

English

Zempléni Tibor, dr.

Szakvizsgák

Urológia, háziorvostan, aneszteziológia és intenzív terápia.

Az urológiai "anyaintézetem" a Haynal Imre Egészségtudományi Egyetem Urológiai Klinikája volt, ahol a gyógyító-, és a kutatómunka mellett oktatói feladataim is voltak.

Szakterületek

A hugyúti gyulladások, kövek, daganatok, a vizelettartás zavarai, a prosztata jó-, és rosszindulatú betegségei, valamint a merevedési zavar ok, és a szexuális úton terjedő betegségek. Ezek kivizsgálásához és gyógyításához a Budai Egészségközpontban kiváló diagnosztikai, és műszeres háttér áll a rendelkezésemre. 

A betegségek kezelésében a megszokott gyógyszeres kezeléseken kívül felhasználom a homeopátiás, a gyógynövényes és az akupunkturás szaktudásomat is. Állandóan bővítem az ismereteimet a többi alternatív gyógykezelés irányában is. A szakvizsgáim megszerzése során, valamint az alternatív gyógyításban szerzett tapasztalataim révén az átlagosnál jóval több lehetőségem van arra, hogy mindenkinek megtaláljam a személyiségének és a betegségének leginkább megfelelő gyógymódot.

Külföldi tanulmányutak, előadások helyszínei

Bécs, Essen, Atlanta, Los Angeles, San Francisco, New York, Stockholm, Göteborg, Milano, Lissabon, Bad Kissingen.


Amennyiben szeretne bejelentkezni kollégánkhoz urológus magánrendelésre, hívja a +36-1-489-5200 telefonszámot, ahol diszpécserszolgálatunk minden hétköznap 8.00 és 20.00 óra között fogadja hívását!

Kapcsolódó témák