A Budai Egészségközpont Budapest meghatározó magánegészségügyi intézménye, mely teljes körű, személyre szabott szolgáltatásait megbízható, hiteles partnerként nyújtja ügyfelei számára.

English

Petrovszki Ágnes

Hiszem, hogy az érintésnek ereje van. 

Tudom, hogy a fizikai testünkön megjelenő betegségek hátterében lelki okok vannak. Tapasztaltam, hogy a gyógyuláshoz nem elég az orvosi segítség, az EGÉSZ-ségre magunknak is törekedni kell.
Számomra a leghatékonyabb eszköz a feszültségek és blokkok oldásában a masszázs. Mint terápia, nagyon sokat segít a testi lelki egyensúly megtalálásában. Ez érintés szeretet teljes ereje nyugtat és gyógyít, és örülök, ha segíthetek!

1970. november 16-án Budapesten születtem. Érettségi után kereskedelmi diplomát szereztem. Közel húsz évig dolgoztam a külkereskedelemben, képviseltem cégeket, és forgalmaztam orvosi műszereket és implantátumokat Magyarországon. Mindennapjaimat a számok és az eredmények határozták meg, és az állandó gerinc problémák arra a felismerésre vezettek, hogy egészségesen élni csak akkor tudok, ha a teljesítmény orientált világból kilépek.
 

A természetes gyógymódok és terápiák részei voltak az életemnek, használtam a családom és magam gyógyítására. Először a svédmasszőri képesítést majd a gyógymasszőri szakvizsgát szereztem meg. Ezt követte a nyirok és az alakformáló masszázs, a sportmasszázs és az Ayurvédikus masszázs elsajátítása. Gyakorlaton az Országos Gerincgyógyászati Központban a konzervatív kezelésen fekvő betegek gyógymasszőri ellátását végeztem. Hivatásommá vált a gyógyítás.