A Budai Egészségközpont Budapest meghatározó magánegészségügyi intézménye, mely teljes körű, személyre szabott szolgáltatásait megbízható, hiteles partnerként nyújtja ügyfelei számára.

English

Egyéb diagnosztikai eljárások

Spirometria - Légzésfunkciós vizsgálat
Ezzel az eljárással a légzés minőségét, a tüdő térfogatát, a gázcserét és a keringést vizsgáljuk.

Szív és érrendszeri rizikófelmérés
Különböző módszerek és diagnosztikák segítik a teljes körű szív és érrendszeri rizikók felmérését.

  • Holter monitor
  • ABPM monitor
  • Ergometria
  • Arteriográfia

Egyéb diagnosztikai eljárások

Forduljon szakembereinkhez!

A hétszeres Superbrands-díjas Budai Egészségközpontban három helyszínen több mint 300 neves szakorvos magánrendelését keresheti fel mindegy 45 szakterületen. A személyre szabott ellátásról képzett, hosszú ideje együtt dolgozó szakembergárda gondoskodik. 20 év tapasztalatait és 300.000 ügyfelünk visszajelzéseit figyelembe véve folyamatosan azon dolgozunk, hogy a hozzánk fordulók számára igényeik és idejük tiszteletben tartásával a lehető leghatékonyabban szervezzük meg a gyógyító tevékenységet.

Egyéb diagnosztikai eljárások

listakep

Apnoé szűrővizsgálat, szomnológia Intézetünkben felkészült szakorvosok fogadják Önt, akik korszerű diagnosztikai eszközök segítségével állítják fel a diagnózist és döntenek a szükséges kezelésről, gondozásról.

listakep

H2 kilégzéses teszt Intézetünkben felkészült szakorvosok fogadják Önt, akik korszerű diagnosztikai eszközök segítségével állítják fel a diagnózist és döntenek a szükséges kezelésről, gondozásról.

listakep

Neurofiziológia Intézetünkben felkészült neurofiziológus szakorvosok fogadják Önt, akik korszerű diagnosztikai eszközök segítségével állítják fel a diagnózist és döntenek a szükséges kezelésről, gondozásról.

listakep

Spirometria Légzésfunkicós vizsgálat. Ezzel az eljárással a légzés minőségét, a tüdő térfogatát, a gázcserét és a keringést vizsgáljuk.

listakep

Szív és érrendszeri rizikófelmérés Különböző módszerek és diagnosztikák segítik a teljeskörű szív és érrendszeri rizikók felmérését.

Koronavírus-teszt időpontfoglaláshoz hívja a +36 1 999-1727 számot!