A Budai Egészségközpont Budapest meghatározó magánegészségügyi intézménye, mely teljes körű, személyre szabott szolgáltatásait megbízható, hiteles partnerként nyújtja ügyfelei számára.

English

Ultrahang

Ultrahang

Ultrahang vizsgálatok

listakep

Csecsemő jelenségek A has vizsgálata során a májat, epehólyagot, lépet, hasnyálmirigyet, veséket, húgyhólyagot és a kismedencei szerveket vizsgáljuk.

listakep

Emlő ultrahang A vizsgálat során képet alkotunk az emlő szerkezetéről és a benne lévő elváltozásokról.

listakep

Hasi és kismedencei ultrahang Hasi és kismedencei ultrahang

listakep

Hüvelyi ultrahang A hüvelyi kismedencei ultrahangvizsgálat során a húgyhólyag alapja, a méh és petefészkek, petevezetők és azok környezete vizsgálhatók.

listakep

Ízületek ultrahang vizsgálata Az ízületek ultrahangvizsgálata során nem a csontokat, hanem az ízületeket körülvevő lágyszövetet vizsgáljuk.

listakep

Mintavételek Mintavételek célja, hogy sejt vagy szövet szinten tisztázzuk a talált elváltozás pontos mibenlétét patológus segítségével.

listakep

Mit vizsgálunk gyermekeknél ultrahanggal? Mit vizsgálunk gyermekeknél ultrahanggal?

listakep

Pajzsmirigy ultrahang A vizsgálat során képet alkotunk a pajzsmirigy egészének állapotáról

listakep

Ultrahang Doppler vizsgálat Ultrahang Doppler vizsgálat

listakep

A végbél ultrahang vizsgálata A végbél ultrahang vizsgálata

listakep

Neurosonographia Neurosonographia, azaz az idegek ultrahangos vizsgálata során az idegek lefutását, szerkezetét vizsgáljuk.

Betegbiztonsági protokoll a Budai Egészségközpontban

Kiemelten fontosnak tartjuk pácienseink és az itt dolgozó szakemberek biztonságát, ezért Intézetünkben – a hatályban lévő aktuális rendelkezéseknek megfelelően – a koronavírus elleni védekezés számos formáját alkalmazzuk, melyekről részletesen EZEN a hivatkozáson olvashat.

A gyors ügyfélkiszolgálás érdekében új telefonvonalat biztosítunk koronavírus-teszt időpontfoglaláshoz: +36 1 999-1727
A fenti telefonszámon kollégáink kizárólag koronavírus-tesztre jegyzik elő tisztelt ügyfeleinket hétköznap 08:00 - 20:00 között.

A helyszíni előszűrés kérdőív letöltéséhez kérjük kattintson IDE!

Az EESZT-be történő jogszabályi előírások szerinti kötelező adatszolgáltatás érdekében, minden magyar állampolgárnál az ellátás megkezdésének alapfeltétele a TAJ megadása, valamint az Ön adatainak védelme érdekében a személyes adatainak hitelt érdemlő igazolása. Külföldi állampolgárok esetében amennyiben nem rendelkeznek TAJ-jal a külföldi úti okmány száma kerül rögzítésre.