A Budai Egészségközpont Budapest meghatározó magánegészségügyi intézménye, mely teljes körű, személyre szabott szolgáltatásait megbízható, hiteles partnerként nyújtja ügyfelei számára.

English

Mozgásszervi sebészet

A mozgásszervi sebészet a tartó - és mozgató szervrendszer veleszületett és szerzett elváltozásaival, deformitásaival, funkciókárosodásával (ez lehet korábbi sérülésből visszamaradt elváltozás is) foglalkozik.

Az Intézetünkben zajló privát mozgásszervi sebészeti ellátás az alábbi szakágakat öleli fel:

  • Ortopédia: térd- és csípőízületi, valamint boka- és vállízületi protézis-beültetés, vagy ilyen műtétek után kialakult szövődmények műtéti ellátása. Protézis-műtétek utáni rehabilitáció.
  • Gerincsebészet: a legmodernebb eljárásrendeknek megfelelő, világszínvonalú technikai környezetben, biológiai implantátumok használatával biztosított kulcslyuksebészeti eljárások csakúgy, mint kiterjesztett műtétek is elérhetők. További részletek a Gerincgyógyászati fekvőbeteg ellátás menüpont alatt.
  • Sportsebészet: a legmodernebb technikával végzett ízületi tükrözések (artroszkópiák) bármely ízületben, kulcslyuksebészeti technikák. Sportsérüléseket követő rekonstrukciós műtétek széles spektruma, a műtét utáni rehabilitációt is beleértve. Nem–műtéti, de invazív technikák: speciális ízületi feltöltések, injekciós eljárások, manipulatív kezelési folyamatok.
  • Kézsebészet: a csukló és az ujjak reumatológiai betegségei és sérülései után kialakult fájdalom és funkciózavar műtéti ellátása (pattanó ujj, ínhüvelygyulladások, ínszakadások, ízületi szalagsérülések, reumás csomók és zsugorok, stb).
  • Rehabilitációs ellátások: bármely mozgásszervi sebészeti beavatkozást követő azonnali és késői rehabilitáció, a járó- és fekvőbetegeként történő gondozási formák kombinálásával szervezett szakellátás.

Forduljon szakembereinkhez!

A hétszeres Superbrands-díjas Budai Egészségközpontban három helyszínen több mint 300 neves szakorvos magánrendelését keresheti fel mindegy 45 szakterületen. A személyre szabott ellátásról képzett, hosszú ideje együtt dolgozó szakembergárda gondoskodik. 20 év tapasztalatait és 300.000 ügyfelünk visszajelzéseit figyelembe véve folyamatosan azon dolgozunk, hogy a hozzánk fordulók számára igényeik és idejük tiszteletben tartásával a lehető leghatékonyabban szervezzük meg a gyógyító tevékenységet.

Betegbiztonsági protokoll a Budai Egészségközpontban

Kiemelten fontosnak tartjuk pácienseink és az itt dolgozó szakemberek biztonságát, ezért Intézetünkben – a hatályban lévő aktuális rendelkezéseknek megfelelően – a koronavírus elleni védekezés számos formáját alkalmazzuk, melyekről részletesen EZEN a hivatkozáson olvashat.

A gyors ügyfélkiszolgálás érdekében új telefonvonalat biztosítunk koronavírus-teszt időpontfoglaláshoz: +36 1 999-1727
A fenti telefonszámon kollégáink kizárólag koronavírus-tesztre jegyzik elő tisztelt ügyfeleinket hétköznap 08:00 - 20:00 között.

A helyszíni előszűrés kérdőív letöltéséhez kérjük kattintson IDE!

Az EESZT-be történő jogszabályi előírások szerinti kötelező adatszolgáltatás érdekében, minden magyar állampolgárnál az ellátás megkezdésének alapfeltétele a TAJ megadása, valamint az Ön adatainak védelme érdekében a személyes adatainak hitelt érdemlő igazolása. Külföldi állampolgárok esetében amennyiben nem rendelkeznek TAJ-jal a külföldi úti okmány száma kerül rögzítésre.