A Budai Egészségközpont Budapest meghatározó magánegészségügyi intézménye, mely teljes körű, személyre szabott szolgáltatásait megbízható, hiteles partnerként nyújtja ügyfelei számára.

English

Minősítéseink

A Budai Egészségközpont az évek során számos rangos elismerésben részesült. Büszkék vagyunk rá, hogy a szakmai és a páciensek egyaránt magas minőségűnek tartják az általunk nyújtott szolgáltatásokat.

Jelentősebb szakmai díjaink:

Év magánrendelője 2016
Content+Marketing Díj 2016
Marketing Gyémánt Díj 2015
Amfora Díj 2015
Superbrands Díj 2015, 2014, 2013, 2012
Az Év Prevenciós Szolgáltatója 2014
Sitecore Experience Award 2014
Az év honlapja 2013
Legelkötelezettebb visszafogadó munkahely 2013

Betegbiztonsági protokoll a Budai Egészségközpontban

Kiemelten fontosnak tartjuk pácienseink és az itt dolgozó szakemberek biztonságát, ezért Intézetünkben – a hatályban lévő aktuális rendelkezéseknek megfelelően – a koronavírus elleni védekezés számos formáját alkalmazzuk, melyekről részletesen EZEN a hivatkozáson olvashat.

A gyors ügyfélkiszolgálás érdekében új telefonvonalat biztosítunk koronavírus-teszt időpontfoglaláshoz: +36 1 999-1727
A fenti telefonszámon kollégáink kizárólag koronavírus-tesztre jegyzik elő tisztelt ügyfeleinket hétköznap 08:00 - 20:00 között.

A helyszíni előszűrés kérdőív letöltéséhez kérjük kattintson IDE!

Az EESZT-be történő jogszabályi előírások szerinti kötelező adatszolgáltatás érdekében, minden magyar állampolgárnál az ellátás megkezdésének alapfeltétele a TAJ megadása, valamint az Ön adatainak védelme érdekében a személyes adatainak hitelt érdemlő igazolása. Külföldi állampolgárok esetében amennyiben nem rendelkeznek TAJ-jal a külföldi úti okmány száma kerül rögzítésre.