A Budai Egészségközpont Budapest meghatározó magánegészségügyi intézménye, mely teljes körű, személyre szabott szolgáltatásait megbízható, hiteles partnerként nyújtja ügyfelei számára.

English

Szalontay Tibor, dr.

Tanulmányok

Általános és középiskolai tanulmányaimat követően 1986-ban szereztem "cum laude" minősítéssel diplomát a SOTE Általános Orvostudományi Karán.

Szakvizsgák

  • 1992-ben általános sebészet,
  • 1994-ben baleseti sebészet,
  • 1998-ban kézsebészet,
  • 2001-ben plasztikai sebészet

Munkahelyek

A katonai szolgálatot követően 1988. szeptember 1-től dolgozom -jelenleg is főállásban- a Honvéd Kórházban. Alezredesi rendfokozatban a Baleseti sebészeti szakrendelő főorvosa vagyok.

1995-ben Izraelben, 1999-ben Finnországban és 2011-ben Németországban folytattam kézsebészeti tanulmányokat.
2005 óta 7 kiküldetésben vettem részt Afganisztánban. Átlagosan 6 hónapot töltöttem el a missziókban és mint hadi végtagsebész dolgoztam NATO kereteken belül.

Előadások, publikációk

16 alkalommal első szerzőként tartottam előadást traumatológiai, kézsebészeti és plasztikai sebészeti kongresszusokon. 4 közleményem jelent meg, ebből az egyik egy angol kiadású szakkönyvben egy fejezet és egy magyar szakkönyvben szintén egy fejezet.

Szakmai érdeklődés, társasági tagság

Rendszeresen részt veszek posztgraduális továbbképzéseken, és magam is tartottam és tartok előadásokat az osztályunkon zajló medikus, és katonaorvosi képzés keretein belül. Tagja vagyok a Magyar Traumatológus Társaságnak, a Magyar Kézsebészeti Társaságnak és a Magyar Orvosi Kamarának.

 
Amennyiben szeretne bejelentkezni kollégánkhoz sebész magánrendelésre, hívja a +36-1-489-5200 telefonszámot, ahol diszpécserszolgálatunk minden hétköznap 8.00 és 20.00 óra között fogadja hívását!

Kapcsolódó témák