A Budai Egészségközpont Budapest meghatározó magánegészségügyi intézménye, mely teljes körű, személyre szabott szolgáltatásait megbízható, hiteles partnerként nyújtja ügyfelei számára.

English

Belgyógyászati telefonos konzultáció

A telefonos belgyógyászati konzultációt elsősorban azon pácienseink számára ajánljuk, akik már jártak belgyógyászati vizsgálaton intézetünkben.

A belgyógyászati telefonos konzultáció időtartama 15 perc, amely során a pácienseink közvetlenül szakorvosainkkal kerülnek összeköttetésbe. A megadott napon és időpontban tehát a páciensnek semmi más dolga nincs, mint fogadni a BEK szakorvosának hívását. A telefonos belgyógyászati konzultáció része a receptfelírás is.

Kérjük külön jelezze, ha nem e-receptet kíván felíratni.

A belgyógyászati telefonos konzultációra online foglalási felületünkön tud bejelentkezni.

Amennyiben nem találja a felületen szakorvosát, akivel korábban már elkezdte a belgyógyászati konzultációját/kezelését, bejelentkezését a diszpécserszolgálattal tudja egyeztetni +36 1 489-5200 telefonszámon.

A belgyógyászati telefonos konzultáció díja 18.000 Ft.

Hogyan zajlik a telefonos konzultáció?

Tapasztalataink szerint kifejezetten előnyös a telefonos konzultáció akkor, ha személyes megjelenést, vizsgálatot követően készült laborleletekről, mintavételi eredményről vagy megkezdett terápiáról szükséges konzultálni, így kezelőorvosával tud egyeztetni, a megjelölt időben a forgalom és időkényszer okozta szorongás nélkül.

Szakorvosaink tanácsokkal és általános információkkal látják el pácienseinket a hirtelen fellépő tüneteik esetében (pl: felső légúti tünetek, vizelési panasz, hányinger, hasi panaszok). Amennyiben a páciens rendelkezik leletekkel és előzetesen beszkennelve elküldte azokat az orvosilelet@bhc.hu e-mail címre, a szakorvos ezekről is véleményt mond. 

Gondozott pácienseink esetében a betegségek gyógyszerelése és tanácsadás történik a beteg kartonja alapján. Például: kiugró/ingadozó vérnyomás esetén esetleges gyógyszermódosítás ajánlása vagy felírása. Ingadozó vércukor esetén a megfelelően dokumentált cukorbeteg gyógyszerelése vagy gyógyszer felírása.

A konzultáció részeként felvilágosítást nyújt szakorvosunk, hogy a járványügyi helyzetben milyen gyógyszereket érdemes vásárolni, szükség esetén pedig receptet ír fel.

Fontos!

A csak más szakorvos (pl. ideggyógyász, tüdőgyógyász, stb.) által felírható gyógyszerekre belgyógyászaink nem tudnak receptet felírni. Bizonyos gyógyszerekre csak normatív felírási joguk van, ezek a készítmények kedvezmény nélkül válthatók ki a gyógyszertárakban.

Ne kérjen telefonos konzultációt, hanem azonnal hívjon mentőt a következő esetekben:

  • Mellkasi nyomás és szapora, kapkodó légzés vagy nehézlégzés esetén
  • Szapora, kapkodó légzés vagy félrenyelés
  • Erős, gyors szívdobogásérzéssel járó epizódok esetleg szédüléssel vagy ájulásszerű rosszullétekkel
  • Abban az esetben, ha az egyik egyik oldali végtag elgyengül, beszédzavar, szájzug-aszimmetria kíséri vagy erős fejfájás és látászavar
  • Eszméletvesztés, 210/120 Hgmm feletti vérnyomásértékek
  • Erős vérzéssel járó sérülés vagy végtagdeformációval járó sérülés esetén

A belgyógyászati telefonos konzultációra online foglalási felületünkön tud bejelentkezni.