A Budai Egészségközpont Budapest meghatározó magánegészségügyi intézménye, mely teljes körű, személyre szabott szolgáltatásait megbízható, hiteles partnerként nyújtja ügyfelei számára.

English

Belgyógyászati telefonos konzultáció

A kialakult járványügyi helyzet miatt, pácienseink biztonságos ellátása érdekében új szolgáltatást, telefonos belgyógyászati konzultációt indítunk.

A belgyógyászati telefonos konzultáció időtartama 15 perc, amely során a pácienseink közvetlenül szakorvosainkkal kerülnek összeköttetésbe. A pácienseket előzetes egyeztetés alapján diszpécsereink jegyzik elő. A megadott napon és időpontban tehát a páciensnek semmi más dolga nincs, mint fogadni a BEK szakorvosának hívását. A telefonos belgyógyászati konzultáció része a receptfelírás is.

A belgyógyászati telefonos konzultáció díja 18.000 Ft.*

*Dr. Marton Anna esetében a konzultáció díja 2021. április 1-től 20.000 Ft.

Hogyan zajlik a telefonos konzultáció?

1. Felnőtt telefonos konzultáció azon páciensek számára, akik még NEM jártak intézményünkben

Szakorvosaink tanácsokkal és általános információkkal látják el pácienseinket a hirtelen fellépő tüneteik esetében (pl: felső légúti tünetek, vizelési panasz, hányinger, hasi panaszok). Amennyiben a páciens rendelkezik leletekkel és előzetesen beszkennelve elküldte azokat az orvosilelet@bhc.hu e-mail címre, a szakorvos ezekről is véleményt mond. Továbbá felvilágosítást nyújt, hogy jelen járványügyi helyzetben milyen gyógyszereket érdemes vásárolni, szükség esetén pedig receptet ír fel.

Fontos!

A csak más szakorvos (pl. ideggyógyász, tüdőgyógyász, stb.) által felírható gyógyszerekre belgyógyászaink nem tudnak receptet felírni. Bizonyos gyógyszerekre csak normatív felírási joguk van, ezek a készítmények kedvezmény nélkül válthatók ki a gyógyszertárakban.

2. Felnőtt telefonos konzultáció azon páciensek számára, akik MÁR jártak intézményünkben

Az 1. pontban részletezetteken túl a gondozott betegségek gyógyszerelése és tanácsadás történik a beteg kartonja alapján. Például: kiugró/ingadozó vérnyomás esetén esetleges gyógyszermódosítás ajánlása vagy felírása. Ingadozó vércukor esetén a megfelelően dokumentált cukorbeteg gyógyszerelése vagy gyógyszer felírása.

3. Ne kérjen telefonos konzultációt, hanem azonnal hívjon mentőt a következő esetekben:

  • Mellkasi nyomás és szapora, kapkodó légzés vagy nehézlégzés esetén
  • Szapora, kapkodó légzés vagy félrenyelés
  • Erős, gyors szívdobogásérzéssel járó epizódok esetleg szédüléssel vagy ájulásszerű rosszullétekkel
  • Abban az esetben, ha az egyik egyik oldali végtag elgyengül, beszédzavar, szájzug-aszimmetria kíséri vagy erős fejfájás és látászavar
  • Eszméletvesztés, 210/120 Hgmm feletti vérnyomásértékek
  • Erős vérzéssel járó sérülés vagy végtagdeformációval járó sérülés esetén

Bejelentkezéshez és további információkért hívja diszpécser szolgálatunkat hétköznap
8:00 – 20:00 óra között a 489-5200 számon!

Betegbiztonsági protokoll a Budai Egészségközpontban

Kiemelten fontosnak tartjuk pácienseink és az itt dolgozó szakemberek biztonságát, ezért Intézetünkben – a hatályban lévő aktuális rendelkezéseknek megfelelően – a koronavírus elleni védekezés számos formáját alkalmazzuk, melyekről részletesen EZEN a hivatkozáson olvashat.

A gyors ügyfélkiszolgálás érdekében új telefonvonalat biztosítunk koronavírus-teszt időpontfoglaláshoz: +36 1 999-1727
A fenti telefonszámon kollégáink kizárólag koronavírus-tesztre jegyzik elő tisztelt ügyfeleinket hétköznap 08:00 - 20:00 között.

A helyszíni előszűrés kérdőív letöltéséhez kérjük kattintson IDE!

Az EESZT-be történő jogszabályi előírások szerinti kötelező adatszolgáltatás érdekében, minden magyar állampolgárnál az ellátás megkezdésének alapfeltétele a TAJ megadása, valamint az Ön adatainak védelme érdekében a személyes adatainak hitelt érdemlő igazolása. Külföldi állampolgárok esetében amennyiben nem rendelkeznek TAJ-jal a külföldi úti okmány száma kerül rögzítésre.