A Budai Egészségközpont Budapest meghatározó magánegészségügyi intézménye, mely teljes körű, személyre szabott szolgáltatásait megbízható, hiteles partnerként nyújtja ügyfelei számára.

English

Bőrgyógyászati telefonos konzultáció

A kialakult járványügyi helyzet miatt, pácienseink biztonságos ellátása érdekében új szolgáltatást, telefonos bőrgyógyászati konzultációt indítunk.

A bőrgyógyászati telefonos konzultáció időtartama 15 perc, amely során a pácienseink közvetlenül szakorvosainkkal kerülnek összeköttetésbe. A pácienseket előzetes egyeztetés alapján diszpécsereink jegyzik elő. A megadott napon és időpontban tehát a páciensnek semmi más dolga nincs, mint fogadni a BEK szakorvosának hívását. A telefonos bőrgyógyászati konzultáció része – tünet alapján, az ismert dokumentáció birtokában – a receptfelírás is.

A bőrgyógyászati telefonos konzultáció díja 18.000 Ft.


Hogyan zajlik a telefonos konzultáció?

1. Felnőtt vagy gyermek telefonos konzultáció azon páciensek számára, akik még NEM jártak intézményünkben

Szakorvosaink segítséget nyújtanak olyan bőrtünet esetén, ami néhány napja jelentkezett, és erről testtáj szerint ill. helyileg jó felbontású fotót küld a páciens. Lehetőség van továbbá rendszeres bőrgyógyászati gyógyszerszedésről (gomba kezelés vagy pattanásos bőr) való egyeztetésre, megalapozott dokumentációval, amelyet előzetesen beszkennelve kérjük küldjön el az orvosilelet@bhc.hu e-mail címre. Az előzőleg említett, bőrtünetről készített fotókat is erre a címre várjuk.

2. Felnőtt telefonos konzultáció azon páciensek számára, akik MÁR gondozás alatt állnak intézményünkben

Az 1. pontban részletezetteken túl lehetőség van szövettani leletről, labor eredményről való konzultációra vagy kiújuló bőrgyógyászati tüneteiről való egyeztetésre. Amennyiben új bőrgyógyászati tünet jelentkezik, a fent leírt módon készített és beküldött fotó alapján konzultálhat szakorvosunkkal. Más szakmában felírt gyógyszerről egyeztetés a gondozott bőrgyógyászati alapbetegséggel kapcsolatosan (pl. immunterápia pikkelysömör esetén) és a szakorvos által írható gyógyszerekről. Megfelelő előzetes dokumentációval alapján szakorvosi javaslatot is ki tudunk állítani.

Fontos!

Ha gyógyszereléséhez nincs megfelelően alátámasztott dokumentáció vagy vizsgálati lelet (pl. májfunkciót tartalmazó laboreredmény gomba ellenes bőrgyógyászati kezelésben stb.), akkor ügyeleti jelleggel csak egy dobozzal áll módunkban felírni.

3. Ne kérjen telefonos konzultációt, hanem azonnal hívjon mentőt a következő esetekben:

  • Hirtelen fellépő, hólyagos bőr és nyálkahártya elváltozások jelentkezése esetén
  • Akut gyógyszer vagy csípés okozta allergiás reakcióval és arcoedemával

Bejelentkezéshez és további információkért hívja diszpécser szolgálatunkat hétköznap 8:00 – 20:00 óra között a 489-5200 számon!

Betegbiztonsági protokoll a Budai Egészségközpontban

Kiemelten fontosnak tartjuk pácienseink és az itt dolgozó szakemberek biztonságát, ezért Intézetünkben – a hatályban lévő aktuális rendelkezéseknek megfelelően – a koronavírus elleni védekezés számos formáját alkalmazzuk, melyekről részletesen EZEN a hivatkozáson olvashat.

A gyors ügyfélkiszolgálás érdekében új telefonvonalat biztosítunk koronavírus-teszt időpontfoglaláshoz: +36 1 999-1727
A fenti telefonszámon kollégáink kizárólag koronavírus-tesztre jegyzik elő tisztelt ügyfeleinket hétköznap 08:00 - 20:00 között.

A helyszíni előszűrés kérdőív letöltéséhez kérjük kattintson IDE!

Az EESZT-be történő jogszabályi előírások szerinti kötelező adatszolgáltatás érdekében, minden magyar állampolgárnál az ellátás megkezdésének alapfeltétele a TAJ megadása, valamint az Ön adatainak védelme érdekében a személyes adatainak hitelt érdemlő igazolása. Külföldi állampolgárok esetében amennyiben nem rendelkeznek TAJ-jal a külföldi úti okmány száma kerül rögzítésre.