A Budai Egészségközpont Budapest meghatározó magánegészségügyi intézménye, mely teljes körű, személyre szabott szolgáltatásait megbízható, hiteles partnerként nyújtja ügyfelei számára.

English

Bőrgyógyászati telefonos konzultáció

A telefonos bőrgyógyászati konzultációt elsősorban azon pácienseink számára ajánljuk, akik már jártak bőrgyógyászati vizsgálaton intézetünkben.

A bőrgyógyászati telefonos konzultáció időtartama 15 perc, amely során a pácienseink közvetlenül szakorvosainkkal kerülnek összeköttetésbe. A pácienseket előzetes egyeztetés alapján telefonos ügyfélszolgálatunk jegyzi elő. A megadott napon és időpontban tehát a páciensnek semmi más dolga nincs, mint fogadni a BEK szakorvosának hívását. A telefonos bőrgyógyászati konzultáció része – tünet alapján, az ismert dokumentáció birtokában – a receptfelírás is.

Kérjük külön jelezze, ha nem e-receptet kíván felíratni.

A bőrgyógyászati telefonos konzultáció díja 18.000 Ft.


Hogyan zajlik a telefonos konzultáció?

Tapasztalataink szerint kifejezetten előnyös a telefonos konzultáció akkor, ha személyes megjelenést, vizsgálatot követően készült laborleletekről, mintavételi eredményről vagy megkezdett terápiáról szükséges konzultálni, így kezelőorvosával tud egyeztetni, a megjelölt időben a forgalom és időkényszer okozta szorongás nélkül.

Szakorvosaink segítséget nyújtanak olyan bőrtünet esetén, ami néhány napja jelentkezett, és erről testtáj szerint ill. helyileg jó felbontású fotót küld a páciens. Lehetőség van továbbá rendszeres bőrgyógyászati gyógyszerszedésről (gomba kezelés vagy pattanásos bőr) való egyeztetésre, megalapozott dokumentációval, amelyet előzetesen beszkennelve kérjük küldjön el az orvosilelet@bhc.hu e-mail címre. Az előzőleg említett, bőrtünetről készített fotókat is erre a címre várjuk.

Gondozott pácienseink esetében lehetőség van szövettani leletről, labor eredményről való konzultációra vagy kiújuló bőrgyógyászati tüneteiről való egyeztetésre. Amennyiben új bőrgyógyászati tünet jelentkezik, a fent leírt módon készített és beküldött fotó alapján konzultálhat szakorvosunkkal. Más szakmában felírt gyógyszerről egyeztetés a gondozott bőrgyógyászati alapbetegséggel kapcsolatosan (pl. immunterápia pikkelysömör esetén) és a szakorvos által írható gyógyszerekről. Megfelelő előzetes dokumentációval alapján szakorvosi javaslatot is ki tudunk állítani.

A konzultáció részeként felvilágosítást nyújt szakorvosunk, hogy a járványügyi helyzetben milyen gyógyszereket érdemes vásárolni, szükség esetén pedig receptet ír fel.

Fontos!

Ha gyógyszereléséhez nincs megfelelően alátámasztott dokumentáció vagy vizsgálati lelet (pl. májfunkciót tartalmazó laboreredmény gomba ellenes bőrgyógyászati kezelésben stb.), akkor ügyeleti jelleggel csak egy dobozzal áll módunkban felírni.


Ne kérjen telefonos konzultációt, hanem azonnal hívjon mentőt a következő esetekben:

  • Hirtelen fellépő, hólyagos bőr és nyálkahártya elváltozások jelentkezése esetén
  • Akut gyógyszer vagy csípés okozta allergiás reakcióval és arcoedemával

Bejelentkezéshez és további információkért hívja telefonos ügyfélszolgálatunkat hétköznap
8:00 – 20:00 óra között a +36 1 489-5200 számon!

Betegbiztonsági protokoll a Budai Egészségközpontban

Kiemelten fontosnak tartjuk pácienseink és az itt dolgozó szakemberek biztonságát, ezért Intézetünkben – a hatályban lévő aktuális rendelkezéseknek megfelelően – a koronavírus elleni védekezés számos formáját alkalmazzuk, melyekről részletesen EZEN a hivatkozáson olvashat.

A gyors ügyfélkiszolgálás érdekében új telefonvonalat biztosítunk koronavírus-teszt időpontfoglaláshoz: +36 1 999-1727
A fenti telefonszámon kollégáink kizárólag koronavírus-tesztre jegyzik elő tisztelt ügyfeleinket hétköznap 08:00 - 20:00 között.

A helyszíni előszűrés kérdőív letöltéséhez kérjük kattintson IDE!

Az EESZT-be történő jogszabályi előírások szerinti kötelező adatszolgáltatás érdekében, minden magyar állampolgárnál az ellátás megkezdésének alapfeltétele a TAJ megadása, valamint az Ön adatainak védelme érdekében a személyes adatainak hitelt érdemlő igazolása. Külföldi állampolgárok esetében amennyiben nem rendelkeznek TAJ-jal a külföldi úti okmány száma kerül rögzítésre.