A Budai Egészségközpont Budapest meghatározó magánegészségügyi intézménye, mely teljes körű, személyre szabott szolgáltatásait megbízható, hiteles partnerként nyújtja ügyfelei számára.

English

Diabetológiai telefonos konzultáció

A kialakult járványügyi helyzet miatt, pácienseink biztonságos ellátása érdekében új szolgáltatást, telefonos diabetológiai konzultációt indítunk.

A diabetológiai telefonos konzultáció időtartama 15 perc, amely során a pácienseink közvetlenül szakorvosainkkal kerülnek összeköttetésbe. A pácienseket előzetes egyeztetés alapján diszpécsereink jegyzik elő. A megadott napon és időpontban tehát a páciensnek semmi más dolga nincs, mint fogadni a BEK szakorvosának hívását. Az Intézetünkben diabetológiai gondozás alatt álló pácienseink számára a telefonos konzultáció része a receptfelírás is.

A diabetológiai telefonos konzultáció díja 18.000 Ft.

*Dr. Marton Anna esetében a konzultáció díja 2021. április 1-től 20.000 Ft.

Hogyan zajlik a telefonos konzultáció?

Szakorvosaink a gondozott cukorbetegség gyógyszerelését (otthoni kontroll eredmények kapcsán a további gyógyszerelés dózisának egyeztetését) és tanácsadást végeznek, lehetőség szerint egy nem túl régi laboreredmény és néhány mért vércukorérték alapján. Ehhez kérjük, hogy a kapcsolódó leleteket előzetesen beszkennelve az orvosilelet@bhc.hu e-mail címre küldje el. Továbbá segítséget nyújtanak a diabetológiai kezelésben, ha lázas állapot áll fenn vagy jelentősen megváltozott az mozgásmennyiség. Megfelelő előzetes dokumentációval rendelkező cukorbetegek részére szakorvosi javaslatot is ki tudunk állítani (pl. más betegség kapcsán új gyógyszer felírására került sor, amelyhez szükséges a gondozó orvostól diabetológiai vélemény).

Ne kérjen telefonos konzultációt, hanem azonnal hívjon mentőt a következő esetekben:

  • Mellkasi nyomás és szapora, kapkodó légzés vagy nehézlégzés esetén
  • Szapora, kapkodó légzés vagy félrenyelés
  • Erős, gyors szívdobogásérzéssel járó epizódok esetleg szédüléssel vagy ájulásszerű rosszullétekkel
  • Abban az esetben, ha az egyik egyik oldali végtag elgyengül, beszédzavar, szájzug-aszimmetria kíséri vagy erős fejfájás és látászavar
  • 23 mmol/l feletti vércukor esetén
  • Eszméletvesztés, 210/120 Hgmm feletti vérnyomásértékek
  • Erős vérzéssel járó sérülés vagy végtagdeformációval járó sérülés esetén

Bejelentkezéshez és további információkért hívja diszpécser szolgálatunkat hétköznap
8:00 – 20:00 óra között a 489-5200 számon!

Betegbiztonsági protokoll a Budai Egészségközpontban

Kiemelten fontosnak tartjuk pácienseink és az itt dolgozó szakemberek biztonságát, ezért Intézetünkben – a hatályban lévő aktuális rendelkezéseknek megfelelően – a koronavírus elleni védekezés számos formáját alkalmazzuk, melyekről részletesen EZEN a hivatkozáson olvashat.

A gyors ügyfélkiszolgálás érdekében új telefonvonalat biztosítunk koronavírus-teszt időpontfoglaláshoz: +36 1 999-1727
A fenti telefonszámon kollégáink kizárólag koronavírus-tesztre jegyzik elő tisztelt ügyfeleinket hétköznap 08:00 - 20:00 között.

A helyszíni előszűrés kérdőív letöltéséhez kérjük kattintson IDE!

Az EESZT-be történő jogszabályi előírások szerinti kötelező adatszolgáltatás érdekében, minden magyar állampolgárnál az ellátás megkezdésének alapfeltétele a TAJ megadása, valamint az Ön adatainak védelme érdekében a személyes adatainak hitelt érdemlő igazolása. Külföldi állampolgárok esetében amennyiben nem rendelkeznek TAJ-jal a külföldi úti okmány száma kerül rögzítésre.