A Budai Egészségközpont Budapest meghatározó magánegészségügyi intézménye, mely teljes körű, személyre szabott szolgáltatásait megbízható, hiteles partnerként nyújtja ügyfelei számára.

English

Diabetológiai telefonos konzultáció

A telefonos diabetológiai konzultációt elsősorban azon pácienseink számára ajánljuk, akik már jártak diabetológiai vizsgálaton intézetünkben.

A diabetológiai telefonos konzultáció időtartama 15 perc, amely során a pácienseink közvetlenül szakorvosainkkal kerülnek összeköttetésbe. A pácienseket előzetes egyeztetés alapján telefonos ügyfélszolgálatunk jegyzi elő. A megadott napon és időpontban tehát a páciensnek semmi más dolga nincs, mint fogadni a BEK szakorvosának hívását. Az Intézetünkben diabetológiai gondozás alatt álló pácienseink számára a telefonos konzultáció része a receptfelírás is.

Kérjük külön jelezze, ha nem e-receptet kíván felíratni.

A diabetológiai telefonos konzultáció díja 18.000 Ft.

*Dr. Marton Anna esetében a konzultáció díja 20.000 Ft.

Hogyan zajlik a telefonos konzultáció?

Tapasztalataink szerint kifejezetten előnyös a telefonos konzultáció akkor, ha személyes megjelenést, vizsgálatot követően készült laborleletekről, mintavételi eredményről vagy megkezdett terápiáról szükséges konzultálni, így kezelőorvosával tud egyeztetni, a megjelölt időben a forgalom és időkényszer okozta szorongás nélkül.

Szakorvosaink a gondozott cukorbetegség gyógyszerelését (otthoni kontroll eredmények kapcsán a további gyógyszerelés dózisának egyeztetését) és tanácsadást végeznek, lehetőség szerint egy nem túl régi laboreredmény és néhány mért vércukorérték alapján. Ehhez kérjük, hogy a kapcsolódó leleteket előzetesen beszkennelve az orvosilelet@bhc.hu e-mail címre küldje el. Továbbá segítséget nyújtanak a diabetológiai kezelésben, ha lázas állapot áll fenn vagy jelentősen megváltozott az mozgásmennyiség. Megfelelő előzetes dokumentációval rendelkező cukorbetegek részére szakorvosi javaslatot is ki tudunk állítani (pl. más betegség kapcsán új gyógyszer felírására került sor, amelyhez szükséges a gondozó orvostól diabetológiai vélemény).

Ne kérjen telefonos konzultációt, hanem azonnal hívjon mentőt a következő esetekben:

  • Mellkasi nyomás és szapora, kapkodó légzés vagy nehézlégzés esetén
  • Szapora, kapkodó légzés vagy félrenyelés
  • Erős, gyors szívdobogásérzéssel járó epizódok esetleg szédüléssel vagy ájulásszerű rosszullétekkel
  • Abban az esetben, ha az egyik egyik oldali végtag elgyengül, beszédzavar, szájzug-aszimmetria kíséri vagy erős fejfájás és látászavar
  • 23 mmol/l feletti vércukor esetén
  • Eszméletvesztés, 210/120 Hgmm feletti vérnyomásértékek
  • Erős vérzéssel járó sérülés vagy végtagdeformációval járó sérülés esetén

Bejelentkezéshez és további információkért hívja telefonos ügyfélszolgálatunkat hétköznap 
8:00 – 20:00 óra között a +36 1 489-5200 
számon!