A Budai Egészségközpont Budapest meghatározó magánegészségügyi intézménye, mely teljes körű, személyre szabott szolgáltatásait megbízható, hiteles partnerként nyújtja ügyfelei számára.

English

Dietetikai telefonos konzultáció

A telefonos dietetikai konzultációt elsősorban azon pácienseink számára ajánljuk, akik már jártak dietetikai vizsgálaton intézetünkben.

A dietetikai telefonos konzultáció időtartama 50 perc, amely során a pácienseink közvetlenül dietetikusainkkal kerülnek összeköttetésbe. A pácienseket előzetes egyeztetés alapján telefonos ügyfélszolgálatunk jegyzi elő. A megadott napon és időpontban tehát a páciensnek semmi más dolga nincs, mint fogadni a BEK dietetikusának hívását.

A dietetikai telefonos konzultáció díja 18.000 Ft.

Hogyan zajlik a telefonos konzultáció?

Tapasztalataink szerint kifejezetten előnyös a telefonos konzultáció akkor, ha személyes megjelenést, vizsgálatot követően készült laborleletekről, mintavételi eredményről vagy megkezdett terápiáról szükséges konzultálni, így kezelőorvosával tud egyeztetni, a megjelölt időben a forgalom és időkényszer okozta szorongás nélkül.

Dietetikusunk a tünetek, alapbetegségek alapján az ismert dokumentáció birtokában teljes körű táplálkozási tanácsadást végez. Ehhez a kapcsolódó leleteit előzetesen beszkennelve kérjük küldje el az orvosilelet@bhc.hu e-mail címre. A dokumentáció alapján megtörténik a teljes körű táplálkozási anamnézis felállítsa és a táplálkozási kórtörténet vizsgálata. Dietetikusunk feltárja és kiértékeli az esetleges táplálkozási hibákat és ez alapján tanácsokkal látja el a pácienst, illetve egy étrendi mintát is átbeszél.

Dietetikusunk visszacsatolást ad a táplálkozási attitűdökről és korrigálja a táplálkozási hibákat. Emellett lehetőség van a kiértékelt adatok átadására, elemzések eredményeinek átbeszélésére. A telefonos konzultáció során történhet étkezési napló kiértékelés, étrendi hibák javítása és szükség esetén táplálkozási tanácsadás kiegészítése, felmerülő táplálkozási problémák megbeszélése.

Dietetikusunkat keresheti preventív, egészségmegőrző táplálkozás kapcsán, külön hangsúlyt fektetve az aktuális járványhelyzetre az étrend vonatkozásában. Továbbá segítséget nyújthat a következő problémákkal kapcsolatban is: elhízás, testsúlycsökkentés, sporttáplálkozás, evészavarok és testképzavarok, anyagcserebetegségek, emésztőrendszeri megbetegedések.

Bejelentkezéshez és további információkért hívja telefonos ügyfélszolgálatunkat hétköznap 
8:00 – 20:00 óra között a +36 1 489-5200 
számon!