A Budai Egészségközpont Budapest meghatározó magánegészségügyi intézménye, mely teljes körű, személyre szabott szolgáltatásait megbízható, hiteles partnerként nyújtja ügyfelei számára.

English

Dietetikai telefonos konzultáció

A kialakult járványügyi helyzet miatt, pácienseink biztonságos ellátása érdekében új szolgáltatást, telefonos dietetikai konzultációt indítunk.

A dietetikai telefonos konzultáció időtartama 50 perc, amely során a pácienseink közvetlenül dietetikusainkkal kerülnek összeköttetésbe. A pácienseket előzetes egyeztetés alapján diszpécsereink jegyzik elő. A megadott napon és időpontban tehát a páciensnek semmi más dolga nincs, mint fogadni a BEK dietetikusának hívását.

A dietetikai telefonos konzultáció díja 18.000 Ft.

Hogyan zajlik a telefonos konzultáció?

1. Felnőtt vagy gyermek telefonos konzultáció azon páciensek számára, akik még NEM jártak intézményünkben

Dietetikusunk a tünetek, alapbetegségek alapján az ismert dokumentáció birtokában teljes körű táplálkozási tanácsadást végez. Ehhez a kapcsolódó leleteit előzetesen beszkennelve kérjük küldje el az orvosilelet@bhc.hu e-mail címre. A dokumentáció alapján megtörténik a teljes körű táplálkozási anamnézis felállítsa és a táplálkozási kórtörténet vizsgálata. Dietetikusunk feltárja és kiértékeli az esetleges táplálkozási hibákat és ez alapján tanácsokkal látja el a pácienst, illetve egy étrendi mintát is átbeszél.

2. Felnőtt vagy gyermek telefonos konzultáció azon páciensek számára, akik MÁR jártak intézményünkben

Dietetikusunk visszacsatolást ad a táplálkozási attitűdökről és korrigálja a táplálkozási hibákat. Emellett lehetőség van a kiértékelt adatok átadására, elemzések eredményeinek átbeszélésére. A telefonos konzultáció során történhet étkezési napló kiértékelés, étrendi hibák javítása és szükség esetén táplálkozási tanácsadás kiegészítése, felmerülő táplálkozási problémák megbeszélése.

Dietetikusunkat keresheti preventív, egészségmegőrző táplálkozás kapcsán, külön hangsúlyt fektetve az aktuális járványhelyzetre az étrend vonatkozásában. Továbbá segítséget nyújthat a következő problémákkal kapcsolatban is: elhízás, testsúlycsökkentés, sporttáplálkozás, evészavarok és testképzavarok, anyagcserebetegségek, emésztőrendszeri megbetegedések.

Bejelentkezéshez és további információkért hívja diszpécser szolgálatunkat hétköznap
8:00 – 20:00 óra között a 489-5200 számon!

Betegbiztonsági protokoll a Budai Egészségközpontban

Kiemelten fontosnak tartjuk pácienseink és az itt dolgozó szakemberek biztonságát, ezért Intézetünkben – a hatályban lévő aktuális rendelkezéseknek megfelelően – a koronavírus elleni védekezés számos formáját alkalmazzuk, melyekről részletesen EZEN a hivatkozáson olvashat.

A gyors ügyfélkiszolgálás érdekében új telefonvonalat biztosítunk koronavírus-teszt időpontfoglaláshoz: +36 1 999-1727
A fenti telefonszámon kollégáink kizárólag koronavírus-tesztre jegyzik elő tisztelt ügyfeleinket hétköznap 08:00 - 20:00 között.

A helyszíni előszűrés kérdőív letöltéséhez kérjük kattintson IDE!

Az EESZT-be történő jogszabályi előírások szerinti kötelező adatszolgáltatás érdekében, minden magyar állampolgárnál az ellátás megkezdésének alapfeltétele a TAJ megadása, valamint az Ön adatainak védelme érdekében a személyes adatainak hitelt érdemlő igazolása. Külföldi állampolgárok esetében amennyiben nem rendelkeznek TAJ-jal a külföldi úti okmány száma kerül rögzítésre.