A Budai Egészségközpont Budapest meghatározó magánegészségügyi intézménye, mely teljes körű, személyre szabott szolgáltatásait megbízható, hiteles partnerként nyújtja ügyfelei számára.

English

Életmód, életvezetési tanácsadás

Ismeretes, hogy a hazai lakosság halálozásának több mint 80%-áért négy nagy betegségcsoport tehető felelőssé: szív és érrendszeri betegségek, daganatos betegségek, emésztőrendszeri betegségek, idült tüdőbetegségek. Ezen betegségek közül jelentős arányban vannak azok, amelyek megelőzhetők, vagy korai felismerésük esetén gyógyíthatók. Egy tényező - amely talán leginkább felelős az egyén egészségi állapotáért - befolyásolása azonban az egyén elhatározásától függ. Ez az életmód!

Dietetikai konzultáció

Kiegészítendő az életmód tanácsadást, dietetikai konzultációra Tarnai Irén kolléganőnk áll az Önök rendelkezésére, aki az Országos Sportegészségügyi Intézet vezető dietetikusa, a Magyar Dietetikusok Országos Szövetségének vezetőségi és az Elhízás Elleni Társaságnak tagja. Beindított és háziasszonyként működtet egy fogyást elősegítő klubot is. Minden héten kedden 16.00-20.00 között tartja konzultációját a Budai Egészségközpontban.

A cikk Tarnai Irén közreműködésével készült. 

Forduljon szakembereinkhez!

A hétszeres Superbrands-díjas Budai Egészségközpontban három helyszínen több mint 300 neves szakorvos magánrendelését keresheti fel mindegy 45 szakterületen. A személyre szabott ellátásról képzett, hosszú ideje együtt dolgozó szakembergárda gondoskodik. 20 év tapasztalatait és 300.000 ügyfelünk visszajelzéseit figyelembe véve folyamatosan azon dolgozunk, hogy a hozzánk fordulók számára igényeik és idejük tiszteletben tartásával a lehető leghatékonyabban szervezzük meg a gyógyító tevékenységet.