A Budai Egészségközpont Budapest meghatározó magánegészségügyi intézménye, mely teljes körű, személyre szabott szolgáltatásait megbízható, hiteles partnerként nyújtja ügyfelei számára.

English

Fül-orr-gégészeti telefonos konzultáció

A telefonos fül-orr-gégészeti konzultációt elsősorban azon pácienseink számára ajánljuk, akik már jártak fül-orr-gégészeti vizsgálaton intézetünkben.

A fül-orr-gégészeti telefonos konzultáció időtartama 15 perc, amely során a pácienseink közvetlenül szakorvosainkkal kerülnek összeköttetésbe. A pácienseket előzetes egyeztetés alapján telefonos ügyfélszolgálatunk jegyzi elő. A megadott napon és időpontban tehát a páciensnek semmi más dolga nincs, mint fogadni a BEK szakorvosának hívását. A telefonos fül-orr-gégészeti konzultáció része a receptfelírás is.

Kérjük külön jelezze, ha nem e-receptet kíván felíratni.

A fül-orr-gégészeti telefonos konzultáció díja 18.000 Ft.


Hogyan zajlik a telefonos konzultáció?

Tapasztalataink szerint kifejezetten előnyös a telefonos konzultáció akkor, ha személyes megjelenést, vizsgálatot követően készült laborleletekről, mintavételi eredményről vagy megkezdett terápiáról szükséges konzultálni, így kezelőorvosával tud egyeztetni, a megjelölt időben a forgalom és időkényszer okozta szorongás nélkül.

Szakorvosunk tanácsokkal és általános információkkal látják el pácienseinket fül-orr-gégészeti panaszukkal, tüneteikkel kapcsolatban. Ismert, gondozott gégészeti betegségük kiújulása esetén amennyiben a páciens rendelkezik leletekkel és előzetesen beszkennelve elküldte azokat a orvosilelet@bhc.hu e-mail címre, a szakorvos ezekről is véleményt mond. Ha nem a Budai Egészségközpontban készült MR vagy CT lelettel rendelkezik, tegye kérjük elérhetővé a felvételeket (nem csak az írásos véleményt) is a fül-orr-gégész kollega számára, mert az orvos saját megtekintése és véleményezése hozzátartozik a szakmai véleményhez. A tanácsadás részét képezi a telefonos konzultáció során orvossal egyeztetett recept felírása is.

Gondozott pácienseink esetében a betegségek gyógyszerelése és tanácsadás történik a beteg kartonja alapján. Például: légúti allergiás megbetegedés vagy gégészeti javaslatra készült rtg, CT vagy MR alapján tanácsadás, gyógyszermódosítás ajánlása vagy felírása.

Ha gyógyszereléséhez nincs megfelelően alátámasztott dokumentáció vagy vizsgálati lelet, akkor ügyeleti jelleggel csak egy dobozzal áll módunkban felírni.

Fontos!

A csak más szakorvos (pl. ideggyógyász, tüdőgyógyász, stb...) által felírható gyógyszerekre fül-orr-gégész szakorvosok nem tudnak receptet felírni.


Ne kérjen telefonos konzultációt, hanem azonnal hívjon mentőt a következő esetekben:

  • Fulladás, nehézlégzés, különösen, ha láz kíséri
  • Erős orrvérzés esetén, műtét utáni vérzés esetén (pl.: mandula, orrsövény, melléküreg, műtétek)
  • Erős nem szűnő szédülés esetén, melyet hányinger, hányás kísér
  • Nyelésképtelenséget okozó erős garatfájdalom esetén
  • Hirtelen fellépő jelentős nyaki duzzanat és fájdalom esetén
  • Fül-orr-gégészeti műtétek után közvetlenül a műtét utáni időszakban jelentkező panasszal saját kezelőorvosát keresse

Bejelentkezéshez és további információkért hívja telefonos ügyfélszolgálatunkat hétköznap
8:00 – 20:00 óra között a +36 1 489-5200 számon!

Betegbiztonsági protokoll a Budai Egészségközpontban

Kiemelten fontosnak tartjuk pácienseink és az itt dolgozó szakemberek biztonságát, ezért Intézetünkben – a hatályban lévő aktuális rendelkezéseknek megfelelően – a koronavírus elleni védekezés számos formáját alkalmazzuk, melyekről részletesen EZEN a hivatkozáson olvashat.

A gyors ügyfélkiszolgálás érdekében új telefonvonalat biztosítunk koronavírus-teszt időpontfoglaláshoz: +36 1 999-1727
A fenti telefonszámon kollégáink kizárólag koronavírus-tesztre jegyzik elő tisztelt ügyfeleinket hétköznap 08:00 - 20:00 között.

A helyszíni előszűrés kérdőív letöltéséhez kérjük kattintson IDE!

Az EESZT-be történő jogszabályi előírások szerinti kötelező adatszolgáltatás érdekében, minden magyar állampolgárnál az ellátás megkezdésének alapfeltétele a TAJ megadása, valamint az Ön adatainak védelme érdekében a személyes adatainak hitelt érdemlő igazolása. Külföldi állampolgárok esetében amennyiben nem rendelkeznek TAJ-jal a külföldi úti okmány száma kerül rögzítésre.