A Budai Egészségközpont Budapest meghatározó magánegészségügyi intézménye, mely teljes körű, személyre szabott szolgáltatásait megbízható, hiteles partnerként nyújtja ügyfelei számára.

English

Kardiológiai telefonos konzultáció

A kialakult járványügyi helyzet miatt, pácienseink biztonságos ellátása érdekében új szolgáltatást, telefonos kardiológiai konzultációt indítunk.

A kardiológiai telefonos konzultáció időtartama 15 perc, amely során a pácienseink közvetlenül szakorvosainkkal kerülnek összeköttetésbe. A pácienseket előzetes egyeztetés alapján diszpécsereink jegyzik elő. A megadott napon és időpontban tehát a páciensnek semmi más dolga nincs, mint fogadni a BEK szakorvosának hívását. Az Intézetünkben kardiológiai gondozás alatt álló pácienseink számára a telefonos konzultáció része a receptfelírás is.

A kardiológiai telefonos konzultáció díja 18.000 Ft.

*Dr. Marton Anna esetében a konzultáció díja 2021. április 1-től 20.000 Ft.

Hogyan zajlik a telefonos konzultáció?

Szakorvosaink a gondozott kardiológiai betegségek, magasvérnyomás, ritmuszavar gyógyszerelését és tanácsadást végeznek. Amennyiben a páciens rendelkezik kapcsolódó leletekkel és előzetesen beszkennelve elküldte azokat az orvosilelet@bhc.hu e-mail címre, a szakorvos ezekről is véleményt mond vagy akár más szakmában gondozott betegséggel kapcsolatos kardiológiai véleményt ír. A gyógyszerelésben számos kardiológiai probléma esetén (pl. kiugró vagy ingadozó vérnyomás, ismert szívelégtelenség, krónikus pitvari fibrilláció, ödéma és testsúlyemelkedés esetén a vízhajtó dózisának módosítása) tud segítséget nyújtani. A páciens állapota alapján szükség esetén a szakorvos kontroll laborvizsgálatot ítélhet meg. Emellett lehetőség van a már folyamatban lévő terápiák (ismert nyaki érszűkület, alsó végtagi elzáródást okozó érbetegség, mélyvénás betegség, visszeresség, cukorbetegség, köszvény) kontrolljának megbeszélésére, vagy akár a Wiwe készülék használatánál tapasztalt eredményekről való konzultálásra. Szív-és érrendszeri rizikófaktorok jelenléte esetén a szakorvos rizikó score számolást végez és esetlegesen terápia bevezetéséről dönthet. Amennyiben a páciens ismert, műtétet még nem indokló billentyű betegségben szenved, szakorvosunk tanáccsal látja el a további teendőket és gyógyszerelést tekintve. Ezen felül szükség esetén lehetőség van egy éven belül megadott szakorvosi javaslat dokumentálására a háziorvos felé.

Ne kérjen telefonos konzultációt, hanem azonnal hívjon mentőt a következő esetekben:

  • Mellkasi nyomás és szapora, kapkodó légzés vagy nehézlégzés esetén
  • Szapora, kapkodó légzés vagy félrenyelés
  • Erős, gyors szívdobogásérzéssel járó epizódok esetleg szédüléssel vagy ájulásszerű rosszullétekkel
  • Abban az esetben, ha az egyik egyik oldali végtag elgyengül, beszédzavar, szájzug-aszimmetria kíséri vagy erős fejfájás és látászavar
  • Eszméletvesztés, 210/120 Hgmm feletti vérnyomásértékek
  • Erős vérzéssel járó sérülés vagy végtagdeformációval járó sérülés esetén

Bejelentkezéshez és további információkért hívja diszpécser szolgálatunkat hétköznap
8:00 – 20:00 óra között a 489-5200 számon!

Betegbiztonsági protokoll a Budai Egészségközpontban

Kiemelten fontosnak tartjuk pácienseink és az itt dolgozó szakemberek biztonságát, ezért Intézetünkben – a hatályban lévő aktuális rendelkezéseknek megfelelően – a koronavírus elleni védekezés számos formáját alkalmazzuk, melyekről részletesen EZEN a hivatkozáson olvashat.

A gyors ügyfélkiszolgálás érdekében új telefonvonalat biztosítunk koronavírus-teszt időpontfoglaláshoz: +36 1 999-1727
A fenti telefonszámon kollégáink kizárólag koronavírus-tesztre jegyzik elő tisztelt ügyfeleinket hétköznap 08:00 - 20:00 között.

A helyszíni előszűrés kérdőív letöltéséhez kérjük kattintson IDE!

Az EESZT-be történő jogszabályi előírások szerinti kötelező adatszolgáltatás érdekében, minden magyar állampolgárnál az ellátás megkezdésének alapfeltétele a TAJ megadása, valamint az Ön adatainak védelme érdekében a személyes adatainak hitelt érdemlő igazolása. Külföldi állampolgárok esetében amennyiben nem rendelkeznek TAJ-jal a külföldi úti okmány száma kerül rögzítésre.