A Budai Egészségközpont Budapest meghatározó magánegészségügyi intézménye, mely teljes körű, személyre szabott szolgáltatásait megbízható, hiteles partnerként nyújtja ügyfelei számára.

English

Szemészeti telefonos konzultáció

A telefonos szemészeti konzultációt elsősorban azon pácienseink számára ajánljuk, akik már jártak szemészeti vizsgálaton intézetünkben.

A szemészeti telefonos konzultáció időtartama 15 perc, amely során a pácienseink közvetlenül szakorvosainkkal kerülnek összeköttetésbe. A pácienseket előzetes egyeztetés alapján telefonos ügyfélszolgálatunk jegyzi elő. A megadott napon és időpontban tehát a páciensnek semmi más dolga nincs, mint fogadni a BEK szakorvosának hívását. Az Intézetünkben szemészeti gondozás alatt álló pácienseink számára a telefonos konzultáció része a receptfelírás is.

Kérjük külön jelezze, ha nem e-receptet kíván felíratni.

A szemészeti telefonos konzultáció díja 18.000 Ft.


Hogyan zajlik a telefonos konzultáció?

Tapasztalataink szerint kifejezetten előnyös a telefonos konzultáció akkor, ha személyes megjelenést, vizsgálatot követően készült laborleletekről, mintavételi eredményről vagy megkezdett terápiáról szükséges konzultálni, így kezelőorvosával tud egyeztetni, a megjelölt időben a forgalom és időkényszer okozta szorongás nélkül.

Szakorvosaink tanácsokkal és általános információkkal látják el pácienseinket a következő tünetek esetében: szemhéjduzzanat, vörösség, kis csomó (árpa), allergiás panaszok (viszketés, könnyezés), szemvörösség, váladékos szem, kötőhártya bevérzés, szemégés. Amennyiben a páciens rendelkezik leletekkel és előzetesen beszkennelve elküldte azokat az orvosilelet@bhc.hu e-mail címre, a szakorvos ezekről is véleményt mond.

Gondozott pácienseink esetében a gondozott szemészeti betegségek gyógyszerelése és tanácsadás történik a beteg kartonja alapján. Kötőhártya vérzés, irritált szem esetén a szakorvos gyógyszeres javaslatot tesz. Emellett zöldhályog alapbetegség esetén rendszeres gyógyszer felírására is van lehetőség.

Fontos!

Ha gyógyszereléséhez nincs megfelelően alátámasztott dokumentáció vagy vizsgálati lelet, akkor ügyeleti jelleggel csak egy dobozzal áll módunkban felírni.

Ne kérjen telefonos konzultációt, hanem azonnal hívjon mentőt a következő esetekben:

  • Szemsérülés, lúg, sav került a szembe
  • Szemhéjak vagy szemgolyó bármilyen jellegű sérülése
  • A szembe került idegentest vagy annak gyanúja
  • Egy vagy kétoldali akut látáscsökkenés, látásvesztés
  • Posztoperatív - szemműtétet követő - gyulladás (szemfájdalom, vörösség, látásromlás)
  • Fényvillanás, látásromlás, úszó homály megjelenése
  • Erős szemfájdalom, szemvörösség, ködöslátás

Bejelentkezéshez és további információkért hívja telefonos ügyfélszolgálatunkat hétköznap
8:00 – 20:00 óra között a +36 1 489-5200 számon!