A Budai Egészségközpont Budapest meghatározó magánegészségügyi intézménye, mely teljes körű, személyre szabott szolgáltatásait megbízható, hiteles partnerként nyújtja ügyfelei számára.

English

Urológiai telefonos konzultáció

A kialakult járványügyi helyzet miatt, pácienseink biztonságos ellátása érdekében új szolgáltatást, telefonos urológiai konzultációt indítunk.

Az urológiai telefonos konzultáció időtartama 15 perc, amely során a pácienseink közvetlenül szakorvosainkkal kerülnek összeköttetésbe. A pácienseket előzetes egyeztetés alapján diszpécsereink jegyzik elő. A megadott napon és időpontban tehát a páciensnek semmi más dolga nincs, mint fogadni a BEK szakorvosának hívását. Az Intézetünkben urológiai gondozás alatt álló pácienseink számára a telefonos konzultáció része a receptfelírás is.

Az urológiai telefonos konzultáció díja 18.000 Ft.


Hogyan zajlik a telefonos konzultáció?

Szakorvosainkhoz fordulthat uro-onkológiai utánkövetés megvitatása, meglévő tenyésztési és egyéb urológiai laboreredmények konzultációja, kezelés elrendelése és receptírás kapcsán. A leleteket előzetesen beszkennelve kérjük küldje el az orvosilelet@bhc.hu e-mail címre. Emellett szakorvosaink PSA eltérések időbeli tovább tervezésében, gyógyszeres javaslattevésben is segítséget nyújtanak, illetve gyógyszer elrendelésére, már szedett gyógyszer folytatásának, dózisának egyeztetésére is sor kerülhet a telefonos konzultáció során. Már elrendelt gyógyszer szakorvosi javaslatának orvos szakmailag indokolt esetben történő kiadására, megismétlésére is lehetőség van. Más szakmában gondozott betegséggel kapcsolatos urológiai véleményt is ki tudunk állítani.

Személyes megjelenés javasolt sürgősség esetén amennyiben az alábbi tünetek valamelyike áll fenn:

 • Véres vizelet jelentkezett
 • Nem múló, erősödő húgyúti panaszok
 • Meglevő prosztata-tünetek gyógyszeres kezelés ellenére romlanak
 • Állandó katéterek viselése kapcsán felmerülő akut probléma/kérdés
 • Nem múló, erősödő here-/lágyéktáji panaszok
 • Erősödő, vagy átmenetileg enyhült, de meglévő vesepanaszok kövesség kapcsán

Ne kérjen telefonos konzultációt, hanem azonnal hívjon mentőt a következő esetekben:

 • Ismert kövesség mellett jelentkező, akár hidegrázással lázzal járó derék fájdalom, vesetáji görcs
 • Elakadt a vizelete
 • Húgycsöve vélhetően megsérült
 • Hirtelen fellépő, erős heretáji fájdalom
 • Nem szűnő fájdalmas erekció
 • Hátracsúszott, ott elakadt, megduzzadt fityma
 • Aktus közbeni nemiszerv sérülés

Bejelentkezéshez és további információkért hívja diszpécser szolgálatunkat hétköznap 8:00 – 20:00 óra között a 489-5200 számon!

Betegbiztonsági protokoll a Budai Egészségközpontban

Kiemelten fontosnak tartjuk pácienseink és az itt dolgozó szakemberek biztonságát, ezért Intézetünkben – a hatályban lévő aktuális rendelkezéseknek megfelelően – a koronavírus elleni védekezés számos formáját alkalmazzuk, melyekről részletesen EZEN a hivatkozáson olvashat.

A gyors ügyfélkiszolgálás érdekében új telefonvonalat biztosítunk koronavírus-teszt időpontfoglaláshoz: +36 1 999-1727
A fenti telefonszámon kollégáink kizárólag koronavírus-tesztre jegyzik elő tisztelt ügyfeleinket hétköznap 08:00 - 20:00 között.

A helyszíni előszűrés kérdőív letöltéséhez kérjük kattintson IDE!

Az EESZT-be történő jogszabályi előírások szerinti kötelező adatszolgáltatás érdekében, minden magyar állampolgárnál az ellátás megkezdésének alapfeltétele a TAJ megadása, valamint az Ön adatainak védelme érdekében a személyes adatainak hitelt érdemlő igazolása. Külföldi állampolgárok esetében amennyiben nem rendelkeznek TAJ-jal a külföldi úti okmány száma kerül rögzítésre.