A Budai Egészségközpont Budapest meghatározó magánegészségügyi intézménye, mely teljes körű, személyre szabott szolgáltatásait megbízható, hiteles partnerként nyújtja ügyfelei számára.

English

Menedzserszűrések

Vegyen részt Optimum vagy Prémium szűrővizsgálatunkon és május 31-ig ajándék COVID-19 antitest tesztet adunk!

Évi csaknem 6000 szűrővizsgálattal piacvezetők vagyunk a minden szervrendszert érintő komplex menedzserszűrések területén.               

Szűrővizsgálati protolljainkat a magyar és a nemzetközi ajánlások figyelembe vételével állítottuk össze, és 20 éves szűrővizsgálati tapasztalatunk alapján évről évre folyamatosa fejlesztjük.  

Kiemelt figyelmet fordítunk a két vezető halálok (szív-és érrendszeri, ill. daganatos megbetegedések) felderítésére, programunk emellett az életminőség javítására és fenntartására, a munkaképesség megőrzésére irányul, ezért nagy hangsúlyt fektetünk az egyéb megbetegedések kivizsgálására is.

Bármilyen felmerülő kérdés estén ügyfélszolgálatunk készséggel áll rendelkezésre a +36 1 489-5200 telefonszámon vagy az info@bhc.hu e-mail címen.

Miért a Budai Egészségközpont?

  • 20 év alatt már több mint 55 000 menedzserszűrést végeztünk.
  • Nálunk minden szervrendszert specialista vizsgál.
  • Személyre szóló összefoglaló véleményt és egészségtervet készítünk.
  • A vizsgálatok egy helyen, egy időpontban történnek, mindössze 4-5 órát vesznek igénybe.
  • Ingyenes parkolót, gyümölcstálat biztosítunk.

Szűrővizsgálati csomagjaink

Szűrővizsgálataink összehasonlító táblázata

Az alábbi táblázatban szűrővizsgálataink tartalmát hasonlítjuk össze, melyet ide kattintva le is tölthet.

 

Forduljon szakembereinkhez!

A hétszeres Superbrands-díjas Budai Egészségközpontban három helyszínen több mint 300 neves szakorvos magánrendelését keresheti fel mindegy 45 szakterületen. A személyre szabott ellátásról képzett, hosszú ideje együtt dolgozó szakembergárda gondoskodik. 20 év tapasztalatait és 300.000 ügyfelünk visszajelzéseit figyelembe véve folyamatosan azon dolgozunk, hogy a hozzánk fordulók számára igényeik és idejük tiszteletben tartásával a lehető leghatékonyabban szervezzük meg a gyógyító tevékenységet.

Szűrés előtti tájékoztató letölthető formátum (pdf)

A cikk dr. Nagy Judit közreműködésével készült. 

Vegyen részt szűrővizsgálatunkon és május 31-ig ajándék COVID-19 antitest tesztet adunk!
Betegbiztonsági protokoll a Budai Egészségközpontban

Kiemelten fontosnak tartjuk pácienseink és az itt dolgozó szakemberek biztonságát, ezért Intézetünkben – a hatályban lévő aktuális rendelkezéseknek megfelelően – a koronavírus elleni védekezés számos formáját alkalmazzuk, melyekről részletesen EZEN a hivatkozáson olvashat.

A gyors ügyfélkiszolgálás érdekében új telefonvonalat biztosítunk koronavírus-teszt időpontfoglaláshoz: +36 1 999-1727
A fenti telefonszámon kollégáink kizárólag koronavírus-tesztre jegyzik elő tisztelt ügyfeleinket hétköznap 08:00 - 20:00 között.

A helyszíni előszűrés kérdőív letöltéséhez kérjük kattintson IDE!

Az EESZT-be történő jogszabályi előírások szerinti kötelező adatszolgáltatás érdekében, minden magyar állampolgárnál az ellátás megkezdésének alapfeltétele a TAJ megadása, valamint az Ön adatainak védelme érdekében a személyes adatainak hitelt érdemlő igazolása. Külföldi állampolgárok esetében amennyiben nem rendelkeznek TAJ-jal a külföldi úti okmány száma kerül rögzítésre.