A Budai Egészségközpont Budapest meghatározó magánegészségügyi intézménye, mely teljes körű, személyre szabott szolgáltatásait megbízható, hiteles partnerként nyújtja ügyfelei számára.

English

Menedzserszűrések

Évi csaknem 6000 szűrővizsgálattal piacvezetők vagyunk a minden szervrendszert érintő komplex menedzserszűrések területén.               

Szűrővizsgálati protolljainkat a magyar és a nemzetközi ajánlások figyelembe vételével állítottuk össze, és 20 éves szűrővizsgálati tapasztalatunk alapján évről évre folyamatosa fejlesztjük.  

Kiemelt figyelmet fordítunk a két vezető halálok (szív-és érrendszeri, ill. daganatos megbetegedések) felderítésére, programunk emellett az életminőség javítására és fenntartására, a munkaképesség megőrzésére irányul, ezért nagy hangsúlyt fektetünk az egyéb megbetegedések kivizsgálására is.

Bármilyen felmerülő kérdés estén ügyfélszolgálatunk készséggel áll rendelkezésre a +36 1 489-5200 telefonszámon vagy az info@bhc.hu e-mail címen.

Miért a Budai Egészségközpont?

  • 20 év alatt már több mint 55 000 menedzserszűrést végeztünk.
  • Nálunk minden szervrendszert specialista vizsgál.
  • Személyre szóló összefoglaló véleményt és egészségtervet készítünk.
  • A vizsgálatok egy helyen, egy időpontban történnek, mindössze 4-5 órát vesznek igénybe.
  • Ingyenes parkolót, gyümölcstálat biztosítunk.

Szűrővizsgálati csomagjaink

Szűrővizsgálataink összehasonlító táblázata

Az alábbi táblázatban szűrővizsgálataink tartalmát hasonlítjuk össze, melyet ide kattintva le is tölthet.Szűrővizsgálatok előtt kérjük, olvassa el tájékoztatónkat, melyet innen tölthet le.

A cikk dr. Nagy Judit közreműködésével készült. 

Forduljon szakembereinkhez!

A hétszeres Superbrands-díjas Budai Egészségközpontban három helyszínen több mint 300 neves szakorvos magánrendelését keresheti fel mindegy 45 szakterületen. A személyre szabott ellátásról képzett, hosszú ideje együtt dolgozó szakembergárda gondoskodik. 20 év tapasztalatait és 300.000 ügyfelünk visszajelzéseit figyelembe véve folyamatosan azon dolgozunk, hogy a hozzánk fordulók számára igényeik és idejük tiszteletben tartásával a lehető leghatékonyabban szervezzük meg a gyógyító tevékenységet.