A Budai Egészségközpont Budapest meghatározó magánegészségügyi intézménye, mely teljes körű, személyre szabott szolgáltatásait megbízható, hiteles partnerként nyújtja ügyfelei számára.

English

Menedzserszűrések

Évi csaknem 6000 szűrővizsgálattal piacvezetők vagyunk a minden szervrendszert érintő komplex menedzserszűrések területén.               

Szűrővizsgálati protolljainkat a magyar és a nemzetközi ajánlások figyelembe vételével állítottuk össze, és 18 éves szűrővizsgálati tapasztalatunk alapján évről évre folyamatosa fejlesztjük.  

Kiemelt figyelmet fordítunk a két vezető halálok (szív-és érrendszeri, ill. daganatos megbetegedések) felderítésére, programunk emellett az életminőség javítására és fenntartására, a munkaképesség megőrzésére irányul, ezért nagy hangsúlyt fektetünk az egyéb megbetegedések kivizsgálására is.

Bármilyen felmerülő kérdés estén ügyfélszolgálatunk készséggel áll rendelkezésre a +36 1 489-5200 telefonszámon vagy az info@bhc.hu e-mail címen.

Miért a Budai Egészségközpont?

  • 18 év alatt már több mint 50 000 menedzserszűrést végeztünk.
  • Nálunk minden szervrendszert specialista vizsgál.
  • Személyre szóló összefoglaló véleményt és egészségtervet készítünk.
  • A vizsgálatok egy helyen, egy időpontban történnek, mindössze 4-5 órát vesznek igénybe.
  • Ingyenes parkolót, gyümölcstálat biztosítunk.

Szűrővizsgálati csomagjaink

Szűrővizsgálataink összehasonlító táblázata

Az alábbi táblázatban szűrővizsgálataink tartalmát hasonlítjuk össze, melyet ide kattintva le is tölthet.

 

Forduljon szakembereinkhez!

A hétszeres Superbrands-díjas Budai Egészségközpontban négy helyszínen több mint 200 neves szakorvos magánrendelését keresheti fel mindegy 45 szakterületen. A személyre szabott ellátásról képzett, hosszú ideje együtt dolgozó szakembergárda gondoskodik. 18 év tapasztalatait és 250 000 ügyfelünk visszajelzéseit figyelembe véve folyamatosan azon dolgozunk, hogy a hozzánk fordulók számára igényeik és idejük tiszteletben tartásával a lehető leghatékonyabban szervezzük meg a gyógyító tevékenységet.

Szűrés előtti tájékoztató letölthető formátum (pdf)

A cikk dr. Nagy Judit közreműködésével készült. 

Nem akut járó- és fekvőbeteg ellátás szüneteltetése

Tisztelt Látogató!


A kialakult járványügyi helyzetben a kormány illetékes szerveinek rendeletei alapján a Budai Egészségközpont (BEK Kft.) azonnali hatállyal valamennyi telephelyén beszünteti nem akut járó- és fekvőbeteg ellátását.      

Szerződéses partnereinket folyamatosan tájékoztatjuk a szolgáltatások logisztikájának alakulásáról, illetékes szakembereink és ellátásszervezőink útján.      

Folyamatban levő gyógykezelésekkel kapcsolatban a diszpécserszolgálat a kezelőorvosok útmutatásai alapján pácienseinket folyamatosan tájékoztatja. Javasoljuk, hogy kérdések esetén intézetünk email-címére eljuttatott levéllel keressék kezelőorvosukat.      

Ez a rendelkezés a járványügyi helyzet enyhülésével, a központi rendelkezések alapján fog változni.      


Tisztelettel,


Dr. Varga Péter Pál
ügyvezető igazgató