A Budai Egészségközpont Budapest meghatározó magánegészségügyi intézménye, mely teljes körű, személyre szabott szolgáltatásait megbízható, hiteles partnerként nyújtja ügyfelei számára.

English

Menedzserszűrések

Az "Október a nők hónapja" akciónk keretén belül 20%-os kedvezményt nyújtunk hölgy pácienseinknek egyes szűrővizsgálatainkranőgyógyászati és érsebészeti vizsgálatokra, valamint emlődiagnosztikára

Évi csaknem 5000 szűrővizsgálattal piacvezetők vagyunk a minden szervrendszert érintő komplex menedzserszűrések területén.               

Szűrővizsgálati protolljainkat a magyar és a nemzetközi ajánlások figyelembe vételével állítottuk össze, és 18 éves szűrővizsgálati tapasztalatunk alapján évről évre folyamatosa fejlesztjük.  

Kiemelt figyelmet fordítunk a két vezető halálok (szív-és érrendszeri, ill. daganatos megbetegedések) felderítésére, programunk emellett az életminőség javítására és fenntartására, a munkaképesség megőrzésére irányul, ezért nagy hangsúlyt fektetünk az egyéb megbetegedések kivizsgálására is.

Bármilyen felmerülő kérdés estén ügyfélszolgálatunk készséggel áll rendelkezésre a +36 1 489-5200 telefonszámon vagy az info@bhc.hu e-mail címen.

Miért a Budai Egészségközpont?

  • 18 év alatt már több mint 50 000 menedzserszűrést végeztünk.
  • Nálunk minden szervrendszert specialista vizsgál.
  • Személyre szóló összefoglaló véleményt és egészségtervet készítünk.
  • A vizsgálatok egy helyen, egy időpontban történnek, mindössze 4-5 órát vesznek igénybe.
  • Ingyenes parkolót, gyümölcstálat biztosítunk.

Szűrővizsgálati csomagjaink

Szűrővizsgálataink összehasonlító táblázata

Az alábbi táblázatban szűrővizsgálataink tartalmát hasonlítjuk össze, melyet ide kattintva le is tölthet.

 

Forduljon szakembereinkhez!

A hétszeres Superbrands-díjas Budai Egészségközpontban négy helyszínen több mint 200 neves szakorvos magánrendelését keresheti fel mintegy 45 szakterületen. A személyre szabott ellátásról képzett, hosszú ideje együtt dolgozó szakembergárda gondoskodik. 18 év tapasztalatait és 250 000 ügyfelünk visszajelzéseit figyelembe véve folyamatosan azon dolgozunk, hogy a hozzánk fordulók számára igényeik és idejük tiszteletben tartásával a lehető leghatékonyabban szervezzük meg a gyógyító tevékenységet.

Szűrés előtti tájékoztató letölthető formátum (pdf)

A cikk dr. Nagy Judit közreműködésével készült. 

Szűrővizsgálatok kedvezményesen Váci úti rendelőnkben. Részletekért kattintson!