A Budai Egészségközpont Budapest meghatározó magánegészségügyi intézménye, mely teljes körű, személyre szabott szolgáltatásait megbízható, hiteles partnerként nyújtja ügyfelei számára.

English

Sebészet

A kialakult járványügyi helyzetben pácienseink biztonságos ellátása érdekében akut esetben személyes sebészeti és proktológiai konzultációra van mód. A személyes konzultációra történő jelentkezés telefonon történik, a vizsgálat időtartama 30 perc. További ügyintézés céljából ügyfélszolgálati központunk munkatársai készséggel állnak rendelkezésére a +36-1-489-5200 telefonszámon vagy az info@bhc.hu címen!

Nem akut esetben orvosaink készséggel állnak tisztelt pácienseink rendelkezésére 15 perces telefonos konzultáció keretében. Az előzetesen egyeztetett időpontban tehát Önnek semmi más dolga nincs, mint fogadni szakorvosunk hívását. A telefonos konzultációról ITT talál részletes információkat.
Mivel foglalkozik a sebészet?

A sebészet az emberi testbe invazív (esetenként roncsoló, csonkoló) technikákkal történő, gyógyító célú beavatkozás. Intézményünkben, a Budai Egészségközpontban 12 órás belgyógyászati szolgáltatást tartunk fenn, ami a differenciál diagnosztikában komoly segítséget jelent.

A Budai Egészségközpontban akut hasi ellátást nem végzünk, de az ilyen panaszokkal jelentkező betegeink esetében - a megfelelő iránydiagnózis felállítása után - intézkedünk a szükséges és megfelelő kórházi elhelyezését illetően.

Sebészet

Sebészeti szolgáltatásaink

Sebész szakorvosaink magasan képzett, elismert, kiváló szakemberek, több évtizedes gyakorlattal, akik rendszeresen részt vesznek az új technikák és eljárások elsajátításában, és több területen élen járnak ezekben. Sebészeti ellátást végző orvosaink mindannyian rendelkeznek kórházi háttérrel, bizonyos területeken lehetőség van egynapos sebészeti ellátásra is.

A rendeléseinken jelentkező pácienseinket abban az esetben is menedzseljük, ha klinikánkon közvetlen ellátásukra a diagnosztikai ténykedésen kívül egyéb lehetőség nincs! Bizonyos betegségcsoportokban sebészeti gondozást ajánlunk megfelelő rendszerességgel panaszmentesség esetén is.

Leggyakrabban jelentkező sebészeti problémák és vizsgálatuk

Vizsgálati módszereink

 A sebészeti diagnosztikát segítik:

  • a natív és kontrasztanyagos röntgen vizsgálatok
  • hasi ultrahang, érsebészeti ultrahang diagnosztika
  • az ugyancsak térítéses, rendkívül rövid előjegyzéses CT és MR lehetőség
  • virtuális kolonoszkópia (megfelelő előkészítés mellett CT-vel végzett magas végbéltükrözés)
A cikk dr. Ledniczky György közreműködésével készült. 

Gyakran ismételt kérdések

Forduljon szakembereinkhez!

A hétszeres Superbrands-díjas Budai Egészségközpontban három helyszínen több mint 300 neves szakorvos magánrendelését keresheti fel mindegy 45 szakterületen. A személyre szabott ellátásról képzett, hosszú ideje együtt dolgozó szakembergárda gondoskodik. 18 év tapasztalatait és 300.000 ügyfelünk visszajelzéseit figyelembe véve folyamatosan azon dolgozunk, hogy a hozzánk fordulók számára igényeik és idejük tiszteletben tartásával a lehető leghatékonyabban szervezzük meg a gyógyító tevékenységet.