A Budai Egészségközpont Budapest meghatározó magánegészségügyi intézménye, mely teljes körű, személyre szabott szolgáltatásait megbízható, hiteles partnerként nyújtja ügyfelei számára.

English

Sebészet

Foglaljon időpontot online, vagy hívja diszpécserszolgálatunkat hétköznap 08:00 - 20:00 között a 489-5200 számon!


Mivel foglalkozik a sebészet?

A sebészet az emberi testbe invazív (esetenként roncsoló, csonkoló) technikákkal történő, gyógyító célú beavatkozás. Intézményünkben, a Budai Egészségközpontban 12 órás belgyógyászati szolgáltatást tartunk fenn, ami a differenciál diagnosztikában komoly segítséget jelent.

A Budai Egészségközpontban akut hasi ellátást nem végzünk, de az ilyen panaszokkal jelentkező betegeink esetében - a megfelelő iránydiagnózis felállítása után - intézkedünk a szükséges és megfelelő kórházi elhelyezését illetően.

Sebészet

Sebészeti szolgáltatásaink

Sebész szakorvosaink magasan képzett, elismert, kiváló szakemberek, több évtizedes gyakorlattal, akik rendszeresen részt vesznek az új technikák és eljárások elsajátításában, és több területen élen járnak ezekben. Sebészeti ellátást végző orvosaink mindannyian rendelkeznek kórházi háttérrel, bizonyos területeken lehetőség van egynapos sebészeti ellátásra is.

A rendeléseinken jelentkező pácienseinket abban az esetben is menedzseljük, ha klinikánkon közvetlen ellátásukra a diagnosztikai ténykedésen kívül egyéb lehetőség nincs! Bizonyos betegségcsoportokban sebészeti gondozást ajánlunk megfelelő rendszerességgel panaszmentesség esetén is.

Leggyakrabban jelentkező sebészeti problémák és vizsgálatuk

Vizsgálati módszereink

 A sebészeti diagnosztikát segítik:

  • a natív és kontrasztanyagos röntgen vizsgálatok
  • hasi ultrahang, érsebészeti ultrahang diagnosztika
  • az ugyancsak térítéses, rendkívül rövid előjegyzéses CT és MR lehetőség
  • virtuális kolonoszkópia (megfelelő előkészítés mellett CT-vel végzett magas végbéltükrözés)
A cikk dr. Ledniczky György közreműködésével készült. 

Gyakran ismételt kérdésekForduljon szakembereinkhez!

A hétszeres Superbrands-díjas Budai Egészségközpontban három helyszínen több mint 300 neves szakorvos magánrendelését keresheti fel mindegy 45 szakterületen. A személyre szabott ellátásról képzett, hosszú ideje együtt dolgozó szakembergárda gondoskodik. 20 év tapasztalatait és 300.000 ügyfelünk visszajelzéseit figyelembe véve folyamatosan azon dolgozunk, hogy a hozzánk fordulók számára igényeik és idejük tiszteletben tartásával a lehető leghatékonyabban szervezzük meg a gyógyító tevékenységet.

Betegbiztonsági protokoll a Budai Egészségközpontban

Kiemelten fontosnak tartjuk pácienseink és az itt dolgozó szakemberek biztonságát, ezért Intézetünkben – a hatályban lévő aktuális rendelkezéseknek megfelelően – a koronavírus elleni védekezés számos formáját alkalmazzuk, melyekről részletesen EZEN a hivatkozáson olvashat.

A gyors ügyfélkiszolgálás érdekében új telefonvonalat biztosítunk koronavírus-teszt időpontfoglaláshoz: +36 1 999-1727
A fenti telefonszámon kollégáink kizárólag koronavírus-tesztre jegyzik elő tisztelt ügyfeleinket hétköznap 08:00 - 20:00 között.

A helyszíni előszűrés kérdőív letöltéséhez kérjük kattintson IDE!

Az EESZT-be történő jogszabályi előírások szerinti kötelező adatszolgáltatás érdekében, minden magyar állampolgárnál az ellátás megkezdésének alapfeltétele a TAJ megadása, valamint az Ön adatainak védelme érdekében a személyes adatainak hitelt érdemlő igazolása. Külföldi állampolgárok esetében amennyiben nem rendelkeznek TAJ-jal a külföldi úti okmány száma kerül rögzítésre.