A Budai Egészségközpont Budapest meghatározó magánegészségügyi intézménye, mely teljes körű, személyre szabott szolgáltatásait megbízható, hiteles partnerként nyújtja ügyfelei számára.

English

Védőoltási program

 

Intézményünkben nagy hangsúlyt fektetünk a megelőzésre. Ennek szellemében dolgoztuk ki szűrőprogramjainkat a felnőttek számára. De ezt a célt szolgálja a védőoltási programunk is. Ennek keretében gondoskodunk a – háziorvossal nem rendelkező külföldi gyermekek kötelező védőoltásainak ismertetéséről és beadásáról, de kidolgoztunk számukra egy ajánlott oltási rendet is, melyben a kötelező oltásokon túl az ajánlott fontos oltások is helyet kaptak.

A felnőttek számára is fontos, koruk, alapbetegségük, foglalkozásuk kapcsán felmerülő kockázat mérlegelése és megelőzése. Ha ennek egyik eszköze a védőoltás, akkor nálunk ez is beadásra kerülhet. Az influenzajárvány előtt, már a lehető legkorábban rendelkezünk az adott szezonra javasolt oltóanyaggal. Az oltások mellett tájékoztatást adunk a betegségek egyéb megelőzési módjáról, az oltóanyag összetételéről, várható hatásáról és az esetleges oltási reakciókról. A szóbeli tájékoztatás mellet, írott anyagban is megkapják a legfontosabb információkat pácienseink. Összegyűjtöttünk és közzé teszünk minden fontos információt, melyeket folyamatosan frissítünk!

Számos olyan vírus okozta megbetegedéssel találkozhatunk, melyeket egy-egy oltással könnyedén elkerülhetünk. Aki szeret kirándulni, erdőben, hegyeken túrázni, szükséges, hogy védekezzen a kullancs által terjesztett agyhártyagyulladás ellen. De hasonlóan, védőoltással megelőzhető a papilloma vírus (HPV) okozta nemi szemölcs és daganatos elfajulás, a hazánkban is járványos előforduló hepatitis A, a rettegett agyhártyagyulladás és a krónikus betegeket, időseket veszélyeztető (pneumococcus) tüdőgyulladás. Családtervezés előtt szívesen látjuk a jövendőbeli szülőket, hogy a várandósság előtt és a szülés közeli időszakra oltási tanácsot és oltásokat is adjunk. A gyermek-, és felnőttkori javasolt oltásokat gyűjtöttük egybe az ajánlott oltások menüpontban.

A Budai Egészségközpont Nemzetközi Oltóközpont is. Ez Önnek azért jó, mert az egyes - egzotikus, távol-keleti - országokba, területekre való utazáshoz szükséges minden kötelező oltást intézményünkben megkaphat. Az oltások beadásán túl részletes, minden kérdésére választ adó védőoltási tanácsadással is szolgálunk. Újszülöttől idősebb korig, korhatár nélkül, mindenkit várunk. Megelőzni könnyebb, mint gyógyítani!

A cikk dr. Jelenik Zsuzsanna közreműködésével készült. 

Forduljon szakembereinkhez!

A hétszeres Superbrands-díjas Budai Egészségközpontban három helyszínen több mint 300 neves szakorvos magánrendelését keresheti fel mindegy 45 szakterületen. A személyre szabott ellátásról képzett, hosszú ideje együtt dolgozó szakembergárda gondoskodik. 20 év tapasztalatait és 300.000 ügyfelünk visszajelzéseit figyelembe véve folyamatosan azon dolgozunk, hogy a hozzánk fordulók számára igényeik és idejük tiszteletben tartásával a lehető leghatékonyabban szervezzük meg a gyógyító tevékenységet.

Koronavírus-teszt időpontfoglaláshoz hívja a +36 1 999-1727 számot!
Betegbiztonsági protokoll a Budai Egészségközpontban

Kiemelten fontosnak tartjuk pácienseink és az itt dolgozó szakemberek biztonságát, ezért Intézetünkben – a hatályban lévő aktuális rendelkezéseknek megfelelően – a koronavírus elleni védekezés számos formáját alkalmazzuk, melyekről részletesen EZEN a hivatkozáson olvashat.

A gyors ügyfélkiszolgálás érdekében új telefonvonalat biztosítunk koronavírus-teszt időpontfoglaláshoz: +36 1 999-1727
A fenti telefonszámon kollégáink kizárólag koronavírus-tesztre jegyzik elő tisztelt ügyfeleinket hétköznap 08:00 - 20:00 között.

A helyszíni előszűrés kérdőív letöltéséhez kérjük kattintson IDE!

Az EESZT-be történő jogszabályi előírások szerinti kötelező adatszolgáltatás érdekében, minden magyar állampolgárnál az ellátás megkezdésének alapfeltétele a TAJ megadása, valamint az Ön adatainak védelme érdekében a személyes adatainak hitelt érdemlő igazolása. Külföldi állampolgárok esetében amennyiben nem rendelkeznek TAJ-jal a külföldi úti okmány száma kerül rögzítésre.