A Budai Egészségközpont Budapest meghatározó magánegészségügyi intézménye, mely teljes körű, személyre szabott szolgáltatásait megbízható, hiteles partnerként nyújtja ügyfelei számára.

English

Védőoltási program

 

Intézményünkben nagy hangsúlyt fektetünk a megelőzésre. Ennek szellemében dolgoztuk ki szűrőprogramjainkat a felnőttek számára. De ezt a célt szolgálja a védőoltási programunk is. Ennek keretében gondoskodunk a gyermekek kötelező védőoltásainak ismertetéséről és beadásáról, de kidolgoztunk számukra egy ajánlott oltási rendet is, melyben a kötelező oltásokon túl az ajánlott fontos oltások is helyet kaptak.

A felnőttek számára is fontos, hogy egy-egy járvány, veszélyes, de megelőzhető betegségekkel szemben védetté váljanak. Most, amikor az influenza egy új változata okoz járványt az egész világon, különösen fontos a megfelelő, objektív, a tényeken alapuló tájékoztatás. Fontosnak érezzük mi magunk is felhívni a figyelmet a védőoltás fontosságára. A szakemberek egybehangzó véleménye szerint nincs más lehetőség a H1N1 vírussal szembeni védekezésre, megelőzésre, csak az oltás. Összegyűjtöttünk és közzé teszünk minden fontos információt, melyeket folyamatosan frissítünk!

Számos olyan vírus okozta megbetegedéssel találkozhatunk, melyeket egy-egy oltással könnyedén elkerülhetünk. Ha szeretünk kirándulni, erdőben, hegyeken túrázni, szükséges, hogy védekezzünk a kullancs által terjesztett agyhártyagyulladás ellen. De hasonlóan megelőzhető a méhnyakrák vírus okozta kialakulása, és még több betegség. Ezeket az oltásokat gyűjtöttük egybe az ajánlott oltások menüpontban.

A Budai Egészségközpont Nemzetközi Oltóközpont is. Ez Önnek azért jó, mert az egyes - egzotikus, távol-keleti - országokba, területekre való utazáshoz szükséges minden kötelező oltást intézményünkben megkaphat. Az oltások beadásán túl részletes, minden kérdésére választ adó védőoltási tanácsadással is szolgálunk.

A cikk dr. Jelenik Zsuzsanna közreműködésével készült. 

Forduljon szakembereinkhez!

A hétszeres Superbrands-díjas Budai Egészségközpontban négy helyszínen több mint 200 neves szakorvos magánrendelését keresheti fel mindegy 45 szakterületen. A személyre szabott ellátásról képzett, hosszú ideje együtt dolgozó szakembergárda gondoskodik. 18 év tapasztalatait és 250 000 ügyfelünk visszajelzéseit figyelembe véve folyamatosan azon dolgozunk, hogy a hozzánk fordulók számára igényeik és idejük tiszteletben tartásával a lehető leghatékonyabban szervezzük meg a gyógyító tevékenységet.

Nem akut járó- és fekvőbeteg ellátás szüneteltetése

Tisztelt Látogató!


A kialakult járványügyi helyzetben a kormány illetékes szerveinek rendeletei alapján a Budai Egészségközpont (BEK Kft.) azonnali hatállyal valamennyi telephelyén beszünteti nem akut járó- és fekvőbeteg ellátását.      

Szerződéses partnereinket folyamatosan tájékoztatjuk a szolgáltatások logisztikájának alakulásáról, illetékes szakembereink és ellátásszervezőink útján.      

Folyamatban levő gyógykezelésekkel kapcsolatban a diszpécserszolgálat a kezelőorvosok útmutatásai alapján pácienseinket folyamatosan tájékoztatja. Javasoljuk, hogy kérdések esetén intézetünk email-címére eljuttatott levéllel keressék kezelőorvosukat.      

Ez a rendelkezés a járványügyi helyzet enyhülésével, a központi rendelkezések alapján fog változni.      


Tisztelettel,


Dr. Varga Péter Pál
ügyvezető igazgató