A Budai Egészségközpont Budapest meghatározó magánegészségügyi intézménye, mely teljes körű, személyre szabott szolgáltatásait megbízható, hiteles partnerként nyújtja ügyfelei számára.

English

Radiológiai osztály

Az "Október a nők hónapja" akciónk keretén belül 20%-os kedvezményt nyújtunk hölgy pácienseinknek egyes szűrővizsgálatainkranőgyógyászati és érsebészeti vizsgálatokra, valamint emlődiagnosztikára


Radiológia a Budai Egészségközpontban

Radiológiai osztályunkon kiváló szakemberek irányításával, modern és folyamatosan bővülő eszközparkkal, az intézményünkben megtalálható 45 orvosi szakterület aktív támogatásával segítjük betegeink gyógyulását.

Gépparkunk

Digitális röntgen: Swissray ddR Modulaire és ddR Formula gépek - az utóbbi, nemrég üzembe helyezett röntgen berendezés jelenleg a világ élvonalába tartozik.

Ultrahang: Voluson 730 expert csúcskategóriás és Hitachi 7500 és GE LOGIQ P5 középkategóriás ultrahang berendezés.

MR, CT és DEXA készülékeink az Országos Gerincgyógyászati Központban üzemelve segítik a mozgásszervi betegségek teljes körű diagnosztikáját.

Magyarországon elsőként a Budai Egészségközpont radiológiai osztályára került MAGNETOM Amira típusú MR-berendezés. Ez a Siemens legújabb fejlesztése, amely számos olyan funkciót és újítást rejt magában, amely egyedülállóvá teszi ebben a kategóriában. 1,5 Tesla mágneses térerővel dolgozik, ami alkalmas az összes szerv vizsgálatára.

A radiológiai osztályunkon készült leleteket digitálisan tároljuk, pácienseink kérésére CD-lemezre mentjük, vagy e-mailen átküldjük.

Gyakran ismételt kérdések

Radiológiai vizsgálatok

  • CT vizsgálat
  • Dexa (csontsűrűség-mérés)
  • MRI-vizsgálatok
  • Röntgen-vizsgálatok
  • Ultrahang-vizsgálatok 

Forduljon szakembereinkhez!

A hétszeres Superbrands-díjas Budai Egészségközpontban négy helyszínen több mint 200 neves szakorvos magánrendelését keresheti fel mindegy 45 szakterületen. A személyre szabott ellátásról képzett, hosszú ideje együtt dolgozó szakembergárda gondoskodik. 18 év tapasztalatait és 250 000 ügyfelünk visszajelzéseit figyelembe véve folyamatosan azon dolgozunk, hogy a hozzánk fordulók számára igényeik és idejük tiszteletben tartásával a lehető leghatékonyabban szervezzük meg a gyógyító tevékenységet.

A cikk dr. Puhl Mária közreműködésével készült.