A Budai Egészségközpont Budapest meghatározó magánegészségügyi intézménye, mely teljes körű, személyre szabott szolgáltatásait megbízható, hiteles partnerként nyújtja ügyfelei számára.

English

Elkötelezetten a sport mellett

Elkötelezetten a sport mellett

Intézményünk - vezető magán egészségügyi szolgáltatóként és az Országos Gerincgyógyászati Központ üzemeltetőjeként egyaránt - mindig kiemelt figyelmet fordított az egészséges életmód népszerűsítésére.

Ennek jegyében évek óta sport programmal ösztönözzük munkatársaink és pácienseink aktív életmódját. Több mint száz vállalkozó kedvű kollegánk, családtagjaik és ügyfeleink indulnak évről évre a Vivicittá Városvédő Futáson és az őszi Budapest Maratonon a Budai Egészségközpont színeiben.

A közös futásokat pedig nemcsak csapatunk tagjai értékelik, hanem a Budapesti Sportiroda is. Az általuk rendezett „Fut a cég extra” sorozat 2014-es éves összesítésében a csapatunk a 9. helyen végzett. A 2015-ös sorozatban már 6 verseny és minden korábbinál nagyobb érdeklődés kísérte a "Fut a cég" versenyt, az éves összesítésében ismét sikerült az első húsz cég között végeznünk, ezúttal a 18. helyen!

Büszkék vagyunk rá, hogy egy olyan mezőnyben értünk el előkelő helyezést, ahol több mint 500 cég indított versenyzőket, és ahol a TOP 25-be szinte kizárólag nagy nemzetközi cégek csapatai jutottak.

Futócsapatunk 2013 óta - a három-három Vivicittá és SPAR maraton-részvétellel és a kisebb futóversenyekkel együtt - már több mint 4500 km-t teljesített! A futócsapat népszerűségét jelzi, hogy három év alatt összesen már 319-en futottak velünk valamelyik versenyen.

Bízunk benne, hogy akik most kezdték el, továbbra is kitartóak lesznek és a futás szokásukká válik, így nemsokára ugyanazokról a pozitív hatásokról számolhatnak be, mint a már hosszabb ideje kocogók: a plusz kilók lassan, de biztosan leolvadnak róluk, a rendszeres edzés frissességet, jó közérzetet biztosít számukra, plusz energiát ad a napi munkához és az egyéb tevékenységekhez.

Olvasson futóink felkészüléséről összeállításunkban!

Betegbiztonsági protokoll a Budai Egészségközpontban

Kiemelten fontosnak tartjuk pácienseink és az itt dolgozó szakemberek biztonságát, ezért Intézetünkben – a hatályban lévő aktuális rendelkezéseknek megfelelően – a koronavírus elleni védekezés számos formáját alkalmazzuk, melyekről részletesen EZEN a hivatkozáson olvashat.

A gyors ügyfélkiszolgálás érdekében új telefonvonalat biztosítunk koronavírus-teszt időpontfoglaláshoz: +36 1 999-1727
A fenti telefonszámon kollégáink kizárólag koronavírus-tesztre jegyzik elő tisztelt ügyfeleinket hétköznap 08:00 - 20:00 között.

A helyszíni előszűrés kérdőív letöltéséhez kérjük kattintson IDE!

Az EESZT-be történő jogszabályi előírások szerinti kötelező adatszolgáltatás érdekében, minden magyar állampolgárnál az ellátás megkezdésének alapfeltétele a TAJ megadása, valamint az Ön adatainak védelme érdekében a személyes adatainak hitelt érdemlő igazolása. Külföldi állampolgárok esetében amennyiben nem rendelkeznek TAJ-jal a külföldi úti okmány száma kerül rögzítésre.