A Budai Egészségközpont Budapest meghatározó magánegészségügyi intézménye, mely teljes körű, személyre szabott szolgáltatásait megbízható, hiteles partnerként nyújtja ügyfelei számára.

English

Praktikum Partnerkapcsolat Program

Praktikum csomagunkat a saját és családjuk egészségéről felelősséggel gondolkodó magánszemélyeknek ajánljuk. Csatlakozzon programunkhoz és éljen egész évben a megbízható egészségügyi háttér előnyeivel!

A Praktikum Partnerkapcsolati Program díja: 130 000 Ft/év

A program kedvezményei

- Díjmentes belgyógyászati ellátás

- 20% kedvezmény az alábbiakra: 

Bónusz Partnerkapcsolat Program

  • Partnereink - szerződésben megjelölt - hozzátartozói szolgáltatásaink lista árából 10% kedvezményre jogosultak.

Letölthető változat

Diszpécserszolgálat

  • Amennyiben átalánydíjas szolgáltatásunkkal kapcsolatban további információra lenne szüksége, ügyfélszolgálati munkatársaink a 489-5200-ás telefonszámon vagy az info@bhc.hu címen készséggel állnak rendelkezésére!

A szerződéskötéshez betöltött 14. életév szükséges. A számlázás éves ütemezésben történik.

A cikk dr. Nagy Judit közreműködésével készült. 

Forduljon szakembereinkhez!

A hétszeres Superbrands-díjas Budai Egészségközpontban három helyszínen több mint 300 neves szakorvos magánrendelését keresheti fel mindegy 45 szakterületen. A személyre szabott ellátásról képzett, hosszú ideje együtt dolgozó szakembergárda gondoskodik. 20 év tapasztalatait és 300.000 ügyfelünk visszajelzéseit figyelembe véve folyamatosan azon dolgozunk, hogy a hozzánk fordulók számára igényeik és idejük tiszteletben tartásával a lehető leghatékonyabban szervezzük meg a gyógyító tevékenységet.