A Budai Egészségközpont Budapest meghatározó magánegészségügyi intézménye, mely teljes körű, személyre szabott szolgáltatásait megbízható, hiteles partnerként nyújtja ügyfelei számára.

English

Széplaki Attila, drSzemélyes adatok

1978. november 28-án születtem Kolozsváron.

Tanulmányok

2004-ben szereztem orvosi diplomát a Kolozsvári Orvostudományi Egyetem Általános Orvosi Karán.

Szakképzésemet a budapesti SOTE irányítása alatt, a Váci Kórház Traumatológiai és a Szent János Kórház Ortopédiai Osztályain végeztem.
2013-ban szereztem Ortopédia és Baleseti Sebészeti szakvizsgát, azóta az OSEI Sportsebészeti- és Ortopédiai Osztályának szakorvosa vagyok.

Számos hazai és külföldi szakmai kongresszus résztvevője, öt előadás társszerzője voltam, valamint két alkalommal előadóként szerepeltem. Húsznál több hazai és külföldi szakirányú tanfolyamon vettem részt. Szakmai továbbképző gyakorlatokon Debrecenben, Szegeden, Berlinben, Skóciában jártam. A szakképzési idő alatt egy évet Angliában dolgoztam, egy főleg ortopédiai esetekkel foglalkozó magánkórházban. Nemzetközi folyóiratokban két publikációm jelent meg.

Tagja vagyok a Magyar Ortopéd Társaságnak, a Magyar Traumatológus Társaságnak, a Magyar Sportorvosi Társaságoknak, a Magyar Orvosi Kamarának, az Angol Orvosi Kamarának, a nemzetközi “AO” Baleseti Sebészeti Társaságnak és az Erdélyi Múzeum Egyesület Orvosi Szakosztályának.

Elsősorban a térd-, csípő- és a vállízületi betegségek sebészete, a sportsebészet tartoznak érdeklődési területeim közé.


Amennyiben szeretne bejelentkezni kollégánkhoz sportsebész magánrendelésre, hívja a +36-1-489-5200 telefonszámot, ahol diszpécserszolgálatunk minden hétköznap 8.00 és 20.00 óra között fogadja hívását!